• Со попуст
  • Неодамнешно
Спирална флуидна чекори за вежбање метрички спирален жлеб во форма на пагода во форма на дупки во форма на пагода со секач за дрво за подножје 4-12/20/32мм вежба за чели?

Спирална флуидна чекори за вежбање метрички спирален жлеб во форма на пагода во форма на дупки во форма на пагода со секач за дрво за подножје

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Одлична издржливост и острина за помалку триење и поладно трчање Ова е HSS челик со голем чекор, вежба за вежбање титаниум, фиксирана дупка за мелење на дупки,. Направено од висококвалитетен челик HSS и обложен со титаниум за да се намали триењето и топлината. Многу погодно за сечење дупки во разни материјали, вклучувајќи челик, месинг, дрво, пластика, итн. Материјал : челик со голема брзина. Одлична издржливост и острина за помалку триење и поладно трчање. Ова е HSS челик со голем чекор, вежба за вежбање титаниум, фиксирана дупка за мелење на дупки,. Направено од висококвалитетен челик HSS и обложен со титаниум за да се намали триењето и топлината. Многу погодно за сечење дупки во разни материјали, вклучувајќи челик, месинг, дрво, пластика, итн. Материјал : челик со голема брзина. Необичен пресек што им овозможува на материјалните честички лесно да избегаат за операција за чистачка дупчење. Ова е HSS челик со голем чекор, вежба за вежбање титаниум, фиксирана секач за мелење на дупки, 2. Направено од висококвалитетен челик HSS и обложен со титаниум за да се намали триењето и топлината3.


Клучни карактеристики

Material:
High speed steel
Coating:
titanium
size:
4-32mm (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, 22mm, 24mm, 26mm, 28mm, 30mm, 32mm):
4-20mm (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm):
4-12mm (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm):
note:
Due to manual measurement, please allow an error of 1-3mm.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project.:
Package Included:
HSS step drill set :

Слични производи во категоријата