• Со попуст
  • Неодамнешно
Кутија за складирање на фиоки Zerodeko Пластична стабилна организатори на чевли за десктоп држач за складирање простор- заштеда за заштеда на кабинет за облека Органи?

Кутија за складирање на фиоки Zerodeko Пластична стабилна организатори на чевли за десктоп држач за складирање простор- заштеда за заштеда на

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

1 Погодно за отпорност на абење и долготрајна употреба. Носење и отпорност на гребење. Цврста структура, не е лесна за. Компактен и лесен, слободен за движење и заштеда на простор. Добро изработка, дизајн на фиоки,- доказ и влага- доказ, лесен за употреба. Креативен дизајн, независна фиока, слоевит складирање,- доказ и доказ за влага. Правилната големина совршена за држење на кармин и лак за нокти и организирање на вашата маса за облекување. Погодно за отпорност на абење и долготрајна употреба. Носење и отпорност на гребење. Цврста структура, не е лесна за. Компактен и лесен, слободен за движење и заштеда на простор. Добро изработка, дизајн на фиоки,- доказ и влага- доказ, лесен за употреба. Креативен дизајн, независна фиока, слоевит складирање,- доказ и доказ за влага. Правилната големина совршена за држење на кармин и лак за нокти и организирање на вашата маса за облекување. Опис, кутија за складирање на фиоки, пластична стабилна организатор на чевли, држач за складирање на десктоп простор- заштеда за заштеда на кабинет за фиоки за фиоки сини карактеристики- материјал : пластика- боја.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата