• Со попуст
  • Неодамнешно
ДИТУДО Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Челик Корпа За Отпадоци Со Голем Капацитет За Домаќинство Дневна Соба Корпа За Отпадоци За Отпадоци Канцеларија Бања Голем?

ДИТУДО Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Челик Корпа За Отпадоци Со Голем Капацитет За Домаќинство Дневна Соба Корпа За Отпадоци

 
DEN 4814.40

Количината на стоката
Това е достапна

Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот. [Определување на производот] : Корпа За Отпадоци За Домаќинство, Корпа За Отпадоци СО Голем Капацитет ОД 30 ЛИТРИ, Погодна за Дневна Соба, Спална Соба, Работна Соба, Канцеларија, Кујна, Бања. [ Тивко Забавување] : Хидрауличниот Уред За Автоматско Префрлување Полека Се Исклучува Тивко. [Ножен Прекинувач] : Спречете Ги Рацете Директно Да Ја Допираат Корпата За Отпадоци, Чиста и хигиенска. Проширен Дизајн На Педали, чекор Во Место. [Дизајн на рачката] : - Фиксна Рачка, Лесна За Движење и Поудобна За земање. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага. Ако Имате Какви било Прашања, Слободно Контактирајте Не, Ние ќе Ви Одговориме во Рок од 24 Часа.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата