• Со попуст
  • Неодамнешно
Планински мажи за пресврт вежба HSS M35 Cobalt Center Bit 1.5/2/2,5/3/4/5/6mm Стандард од 60 степени на агол на агол на дупчење бит со двоен крај)

Планински мажи за пресврт вежба HSS M35 Cobalt Center Bit 1.5/2/2,5/3/4/5/6mm Стандард од 60 степени на агол на агол на дупчење бит

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини Секоја вежба има двоен крај и е земја со стандарден агол од 60 степени. Вежбите за центар и забележување традиционално се користат за да се направи конусна дупка за центар за струг, со цел да се направи почетна точка за стандардна вежба за пресврт ,. Дизајнирано да спречи одење на вежба за пресврт. 1 парчиња или 1 Set HSS центар за вежба. Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини. Секоја вежба има двоен крај и е земја со стандарден агол од 60 степени. Вежбите за центар и забележување традиционално се користат за да се направи конусна дупка за центар за струг, со цел да се направи почетна точка за стандардна вежба за пресврт ,. Дизајнирано да спречи одење на вежба за пресврт. 1 парчиња или 1 Set HSS центар за вежба. Погоден за јаглероден челик, разладено леано железо, дуктилно железо, сиво леано железо, челик за умре, не'рѓосувачки челик, легура на легура отпорен на топлина, челик со алатка.


Клучни карактеристики

Material:
High Speed Steel+M35 Cobalt
Quantity:
1pcs or 1set
Features:
Each drill has a double end and is ground with a standard 60 degree angle.:
Usage:
Center and spotting drills are traditionally used to make a conical hole for a lathe center in order to make a starting point for a standard twist drill,:
designed to prevent the twist drill from walking.:
Used for producing center holds in components or work pieces with require machining between centers.:
Package Included:
1pcs or 1set HSS Center Drill :

Слични производи во категоријата