• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатки за каулинг на глава од не'рѓосувачки челик, совршени агли со висока ефикасност со повеќе еднострани експанзии силиконски алатки за каули кои можат да се кор?

Алатки за каулинг на глава од не'рѓосувачки челик, совршени агли со висока ефикасност со повеќе еднострани експанзии силиконски

 
DEN 1572.80

Количината на стоката
Това е достапна

Убава и практична : Алатката за копање може да ви помогне да се карате како професионалец во секунди Совршени агли и лесни споеви можат да ви помогнат да ги поправите празнините и остатокот од лепак, удобен и убав. Повторно користење и трајно : Комплетот за алатки за завршна обработка е лесен за употреба и, исто така, еднократно за долг живот. Без напор и ефикасен : Мулти -страничен дизајн на експанзија го олеснува запечатувањето тешко за локациите на каулк. Оваа алатка ја олеснува работата, заштедува време и ја зголемува ефикасноста. Издржливи материјали : Овие алатки за копање се изработени од не'рѓосувачки челик, пластика и силиконски. Тешко, издржливо и не е лесно оштетено. За поразновидни задачи за запечатување, погодни за кој било раб, агол и зглоб. Широк спектар на употреба : Алатки за каулинг на глава од не'рѓосувачки челик може да се користат во домови, кујни, бањи, мијалници, прозорец, споеви за мијалник, итн. Убави и практични : алатката за копање може да ви помогне да се карате како про во секунди. Совршени агли и лесни споеви можат да ви помогнат да ги поправите празнините и остатокот од лепак, удобен и убав. Повторно користење и трајно : Комплетот за алатки за завршна обработка е лесен за употреба и, исто така, еднократно за долг живот. Без напор и ефикасен : Мулти -страничен дизајн на експанзија го олеснува запечатувањето тешко за локациите на каулк. Оваа алатка ја олеснува работата, заштедува време и ја зголемува ефикасноста. Издржливи материјали : Овие алатки за копање се изработени од не'рѓосувачки челик, пластика и силиконски. Тешко, издржливо и не е лесно оштетено. За поразновидни задачи за запечатување, погодни за кој било раб, агол и зглоб. Широк спектар на употреба : Алатки за каулинг од не'рѓосувачки челик може да се користат во домови, кујни, бањи, мијалници, прозорец, споеви за мијалник, итн.


Клучни карактеристики

Item Type:
Caulking Finishing Tool Kit
Material:
Stainless steel, plastic, silicone
Color:
Black, blue, silver
Uses:
Can be used in home, kitchen, bathroom, sink, window, sink joint, etc.
Package List:
1 x Positive And Negative Angle Scraper:
14 x Stainless Steel Nozzle:
1 x Black Scraper:
1 x Soft Nib:
2 x Brush :
4 x Plastic Head:
3 x Silicone Sealant Finish Tool:
2 x Hard Glue Nozzle:
1 x Soft Glue Nozzle:
2 x Red Hat:
1 x Tape:
1 x Yellow Shovel:
1 x Storage Box:

Слични производи во категоријата