• Со попуст
  • Неодамнешно
Слушалки за тип-тип-тип-тип-Ц, кабел за кратки полначи на ушите, компатибилен со Skullcandy Push XT Ultra, Indy Evo, Hesh Evo Charger, USB до USB-C кабел за полнење на електрична енергија за зам?

Слушалки за тип-тип-тип-тип-Ц, кабел за кратки полначи на ушите, компатибилен со Skullcandy Push XT Ultra, Indy Evo, Hesh Evo Charger, USB

 
DEN 126.40

Количината на стоката
Това е достапна

Квалитет на висина : Обезбедува максимална брзина на полнење до 1 А, наплатува побрзо од повеќето стандардни кабли, се применува на слушалки, ушни ушни Врвна издржливост : Конекторот од не'рѓосувачки челик се спушта лесно и стабилно, и нема да се изгуби или да испадне од вашите уреди како нормални кабли за USB C. Компатибилен со Skullcandy Pushxtultra pushultra pushactive push indyevo indyanc indyxtevo indyancfuel indyxtanc grindfuel Grind Mod Crusheranc Crusherevo Heshanc Heshevo Seshevo Charger. Ако кабелот за полнач за замена не одговара или се распаѓа во рок од 12 месеци, Geekria ќе го замени или врати. Пакетот вклучува : кабел за полнење на електрична енергија од 2 x слушалки. Квалитет на висина : Обезбедува максимална брзина на полнење до 1 А, наплатува побрзо од повеќето стандардни кабли, се применува на слушалки, ушни ушни. Врвна издржливост : Конекторот од не'рѓосувачки челик се спушта лесно и стабилно, и нема да се изгуби или да испадне од вашите уреди како нормални кабли за USB C. Компатибилен со Skullcandy Pushxtultra pushultra pushactive push indyevo indyanc indyxtevo indyancfuel indyxtanc grindfuel Grind Mod Crusheranc Crusherevo Heshanc Heshevo Seshevo Charger.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата