• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за алатки за организатор на шрафцигер за RC Cars Screwdrivers Storage 63 дупки за решетки за решетки RC алатки стојат организатори хексадецимален крос -шрафцигер за RC камио?

Држач за алатки за организатор на шрафцигер за RC Cars Screwdrivers Storage 63 дупки за решетки за решетки RC алатки стојат организатори

 
DEN 667.20

Количината на стоката
Това е достапна

Доаѓа со шрафцигер - Организаторот на шрафцигер е неисправен, треба да се соберете од шрафцигер на Филипс што го испраќаме кога примате држач за алатки Специјален шрафцигер е обезбеден како подарок за да ви заштеди проблеми да купите дополнителни шрафцигери. Работете за која било алатка - Погодна за сите завртки за шрафцигери и плејни за вкрстени завртки и алатки за RC. Решетката за шрафцигер што се користи за комплети за комплети за алатки за шрафцигер, завртки, секач за жица, клешти, ножици и ЕКТ. Неопходно за RC модели - држач за држачи на шрафцигер Чувајте ги вашите RC алатки / цисири / клешти / нож организирани, го намалува нередот на работната маса до уредно. Висококвалитет-Оваа решетка за складирање на алатки изработен од висококвалитетна пластична машинска обработка, отпорна на одземање на кршење, без 'рѓа и издржлива. Постои заштитен филм од надворешната страна на производот, ве молиме искинете го заштитниот филм пред собранието. Димензиите на предметот –300*100*60 mm/11. Задоволството од 100% потрошувачи е наша непрестајна потрага. Ако имате какви било прашања во врска со нашата алатка, слободно контактирајте ја нашата услуга по продажба. Доаѓа со шрафцигер - Организаторот на шрафцигер е неисправен, треба да се соберете од шрафцигер на Филипс што го испраќаме кога примате држач за алатки. Специјален шрафцигер е обезбеден како подарок за да ви заштеди проблеми да купите дополнителни шрафцигери. Работете за која било алатка - Погодна за сите завртки за шрафцигери и плејни за вкрстени завртки и алатки за RC. Решетката за шрафцигер што се користи за комплети за комплети за алатки за шрафцигер, завртки, секач за жица, клешти, ножици и ЕКТ. Неопходно за RC модели - држач за држачи на шрафцигер Чувајте ги вашите RC алатки / цисири / клешти / нож организирани, го намалува нередот на работната маса до уредно.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата