• Со попуст
  • Неодамнешно
ВЕЈС АД Продолжување На Трепките Обезбедува Класичен Волумен Фиока за Екстензии на Трепки 0,05 КУБИКА Навивам 14мм, Премиум Свила Од Визон Индивидуални Трепки Мека М?

ВЕЈС АД Продолжување На Трепките Обезбедува Класичен Волумен Фиока за Екстензии на Трепки 0,05 КУБИКА Навивам 14мм, Премиум Свила Од

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Спецификации : 0,05 мм КУБИКА Навивам 14мм Индивидуални Екстензии На Трепките, 12 Редови/ Послужавник Премиум Материјал : Рачно Изработените Класични Екстензии на Трепките Се Изработени од корејски Црн ПБТ.Мека И Лесна, Безопасна За Човечките Кожи или Очи. Заштедете Време : Екстензиите На Трепките За Јачина На Звук Лесно се Отстрануваат.Вентилатор Како Путер.Можете Да Креирате Какви Било Рачно Изработени Обожаватели Што Ги Сакате.Погоден за Професионалци. Предност : Може Да Се Мијат И Загреваат Resistance.As Удобно Како Вистински Трепки.Не Е Лесно Да се Изгуби Нивната Навивам.Фолии Ленти Лесно Се Отстрануваат од Основата. Услуги На клиентите : Ве Молиме Контактирајте Не Ако Имате Какви Било Прашања.Ние Сме Сигурни дека ќе Ви Помогнеме Да го Решите Проблемот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата