• Со попуст
  • Неодамнешно
Tomyeus палто за закачалка метална долна облека решетката за градник со клипови, издржливи деца за облека за облека, закачалка за модна долна облека, закачалка за обле?

Tomyeus палто за закачалка метална долна облека решетката за градник со клипови, издржливи деца за облека за облека, закачалка за модна

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајнирани специјално за секојдневни закачалки за облека, ова се највредната опрема за завршна обработка за да го направите вашиот живот поедноставен и полесен Дизајн со ракав на металните клипови, одлична карактеристика може да ги заклучи и да не мора да се грижите за ветрот што ја дува облеката на земја кога ги закачувате надвор. Погодно за сушење долна облека, чорапи, ракавици за шал, детска облека и други мали парчиња облека, исто така може да се користат во закачалка за прикажување на долна облека. Закачалките се изработени од висококвалитетен железен материјал, не лесно оштетен.02 инчи/28см , пакет вклучува : 10x закачалка за панталони. Чувајте го вашиот плакар во ред, без оглед дали вашиот плакар е голем или мал, нашите закачалници за облека можат да обезбедат подобра завршна обработка за мебелот за вашата соба. Злато, розово злато : 11.02 инчи/28cmpackage вклучува (без пакет за малопродажба) : 10x деца за облека за деца Белешка : 1. Ве молиме, дозволете грешка од 0-1cm поради рачно мерење. PLS осигурете се дека не ви пречи пред да понудите.


Клучни карактеристики

Material:
metal
Color:
Gold , Rose gold
Size:
11.02 inch/28cm
Package includes(without retail package):
10x Children Clothes Hangers
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Слични производи во категоријата