• Со попуст
  • Неодамнешно
Далечински управувач со кран на кревање, во водоотпорен водоотпорен анти -капка кран далечински контролер 800MHz единечна рачка за опрема за рударство јаглен за опре?

Далечински управувач со кран на кревање, во водоотпорен водоотпорен анти -капка кран далечински контролер 800MHz единечна рачка за опрема

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

[Главна апликација] Овој индустриски далечински управувач е погоден за кранови, транспортери, опрема за рударство на јаглен, бетонски пумпи и друга механичка опрема [LED индикатор] Пренесувачот има функција за набудување на електрична енергија и го прикажува статусот на моќност со LED индикатори, кои се јасни и интуитивни. [Чист бакарен кабел] Приемникот доаѓа со 99,9% чист бакарен кабел, бојата е јасно разликувана, и е опремена со терминал во облик на U, што е погодно за брзо да се поврзете. [Одлични перформанси] Далечинскиот управувач е строго тестиран пред да ја напушти фабриката за да ги исполни строгите барања за работа во груби околини. [ABS SHELL] Далечинскиот управувач е ABS Shell, која има добра анти -капка, водоотпорен, киселински доказ и карактеристики на доказ за нафта и има долг животен век. [Главна апликација] Овој индустриски далечински управувач е погоден за кранови, транспортери, опрема за рударство на јаглен, бетонски пумпи и друга механичка опрема. [LED индикатор] Пренесувачот има функција за набудување на електрична енергија и го прикажува статусот на моќност со LED индикатори, кои се јасни и интуитивни. [Чист бакарен кабел] Приемникот доаѓа со 99,9% чист бакарен кабел, бојата е јасно разликувана, и е опремена со терминал во облик на U, што е погодно за брзо да се поврзете. [Одлични перформанси] Далечинскиот управувач е строго тестиран пред да ја напушти фабриката за да ги исполни строгите барања за работа во груби околини. [ABS SHELL] Далечинскиот управувач е ABS Shell, која има добра анти -капка, водоотпорен, киселински доказ и карактеристики на доказ за нафта и има долг животен век. [LED индикатор] Пренесувачот има функција за набудување на моќност и го прикажува статусот на моќност со LED индикатори, кои се јасни и интуитивни. [Одлични перформанси] Далечинскиот управувач е строго тестиран пред да ја напушти фабриката за да ги исполни строгите барања за работа во груби околини. [Чист бакарен кабел] Приемникот доаѓа со 99,9% чист бакарен кабел, бојата е јасно разликувана и е опремена со терминал во форма на U, што е погодно за брзо да се поврзете. [ABS SHELL] Далечинскиот управувач е ABS Shell, која има добра анти -капка, водоотпорен, киселински доказ и карактеристики на доказ за нафта и има долг животен век.


Клучни карактеристики

Item Type:
Hoist Crane Remote Control
Material:
ABS, copper
Remote Control Battery:
2 x AA alkaline battery(excluded)
Application Areas:
Cranes, conveyors, CNC, coal mining machinery, generator start up, concrete pumps, grab buckets, other machinery
How to Use:
Remote controllers and transmitters of the same series and model can be replaced at will as follows:
1. Put the new transmitter without battery, and the receiver must not be powered on.:
2. Remove the data U disk.:
3. Insert the small U disk according to the direction.:
4. When the battery is installed, the indicator light flashes three times, the data has been copied to the new transmitter, and it can be used normally.:
5. With the receiver, insert the small U disk according to the direction, the red light flashes three times, and it can be used normally after plugging in the power supply.:
Package List:
1 x Remote Control:
1 x Receiver:
2 x Dust Cover:
2 x Fuse:
Note:
1. After use, the main power of the crane should be turned off, and the power of the receiver should be cut off.:
2. Press the :

Слични производи во категоријата