• Со попуст
  • Неодамнешно
КОМПЛЕТ За МАНИКИР ДОИТОЛ 24 парчиња Алатки За Очи Разноврсна Креативна И Наклонета Прецизност На Отстранување На Нерѓосувачки Трепки Практични Домашни Мини Мажи ?

КОМПЛЕТ За МАНИКИР ДОИТОЛ 24 парчиња Алатки За Очи Разноврсна Креативна И Наклонета Прецизност На Отстранување На Нерѓосувачки

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ КЛЕШТИ за веѓи можете лесно и ефикасно да ја скратите несаканата коса, одржувајќи ги веѓите во совршена форма Исечете ги веѓите по желба и извлечете ги дополнителните неуредни веѓи. ПИНЦЕТИ за КОСА за ВЕЃИ Професионалните пинцети поставуваат прецизност за отстранување на вродената коса, продолжување на волуменот на трепките, влечење цепнатинки, ставање двојни очни капаци и пинцети непослушни влакна на веѓите, откинување на влакната на брадата, отстранување на влакната од носот и сите несакани влакна на телото, фини влакна,. ПИНЦЕТИ ЗА КОСА на ЛИЦЕТО уникатниот дизајн на производот реализира избалансирана и стабилна употреба. АЛАТКА за ОБЛИКУВАЊЕ веѓи Обезбедува совршен агол за фаќање дури и мала, тенка коса. СТЕГАЧ за веѓи можете лесно и ефикасно да ја скратите несаканата коса, одржувајќи ги веѓите во совршена форма.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата