• Со попуст
  • Неодамнешно
Приемник за видео -видео -рејвер за видео - Multimedia Disc Player, BT безжичен стриминг, разговор без раце, моторизиран приказ на допир на допир на допир, мултимедија MP4/MP3/USB/AM/FM ?

Приемник за видео -видео -рејвер за видео - Multimedia Disc Player, BT безжичен стриминг, разговор без раце, моторизиран приказ на допир на допир

 
DEN 752.00

Количината на стоката
Това е достапна

Систем за паркирање на автомобили : Вграден систем за паркирање на автомобили, тој автоматски ќе се претвори во режим на паркирање кога паркирате, снимате сообраќај Ова вклучува далечински управувач и далечински управувач на управувачот, што е поудобно за употреба. Широко компатибилен со телефонот : Ова радио со целосен екран на допир на екранот на допир ја поддржува функцијата на огледалото на линкот на повеќето мобилни телефони, овозможувајќи ви да го синхронизирате вашиот паметен телефон на големиот екран и да уживате во целосни карактеристики како што се мапи, филмови и многу повеќе. Квалитетна репродукција на медиуми : Поврзете го вашиот Bluetooth уред за да свирите музика, да ја поддржувате MP4 и MP3 Play, или користете USB и SD порти за повеќе аудио. Вграден FM радио приемник, целосно електронско дигитално радио пребарување, високи перформанси. Прилагодлив екран на екран на допир : Екранот со прилагодлив екран на допир со висока резолуција на LCD обезбедува удобно искуство за гледање, е исклучително одговорно и ја задржува целата вашата омилена содржина на вашите прсти. Безжичен приемник за стриминг БТ : Овој модел вклучува безжичен аудио стриминг, како и вграден микрофон за повици без раце. Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth со звучникот на автомобилот и слушајте ги звуците на вашите GPS и омилените песни. Карактеристики : Multimedia Stereo Radio Readiver 7 '' -inch HD видео приказ безжичен BT Music Streaming Вграден микрофон за CD/DVD на допир на допир на екранот на допир на екранот на допир на екранот на екранот AM/FM радио со LCD Display Connect & Prem Audio од аудио од аудио од аудио од аудио од Audio од Audio од Audio од аудио од аудио од аудио од аудио од Audio од Audio од Audio од LCD. Надворешни уреди MP3 дигитална аудио-датотека репродукција на предниот панел AUX (3,5 mm) приклучок за моторизиран преклоп на видео-екранот на екранот Резервна копија на камерата Поддршка : Задна камера/видео за паркирање на видео-приемник за мулти-бои Илуминација на екранот за одвојување на стерео-лице Bluetooth Bluetooth Connection : Вграден безжичен БТ За безжична музика, способноста за повикување без раце со вграден микрофон компатибилен со сите ваши омилени Bluetooth уреди (i Phone, Androids, паметни телефони, i Pad, таблети, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата