• Со попуст
  • Неодамнешно
Вентилатор За Преклопување На вентилаторот За хартија Кинески Вентилатор Рачни Вентилатори За Преклопување Со Ткаенина Ракав Свилен Вентилатор Во Облик На Венти?

Вентилатор За Преклопување На вентилаторот За хартија Кинески Вентилатор Рачни Вентилатори За Преклопување Со Ткаенина Ракав Свилен

 
DEN 472.00

Количината на стоката
Това е достапна

Декоративен Вентилатор : декоративен вентилатор за рака од бамбус погоден за разни прилики, совршен за свадба,роденденска забава,невестински туш,концерти, театар или фото реквизити Алатка за ладење : овој вентилатор за преклопување на рацете е компактен и лесен,се вклопува во вашата чанта кога е преклопен,лесен за носење во секојдневниот живот,одличен за да се одржувате ладни во топло време,како и одлична декорација за вас. Рачниот рачен вентилатор за преклопување Е изработен од добар материјал, силен, издржлив, лесен и моќен, може да генерира многу добар проток на воздух за да бидете ладни. Стилски и Практичен : рачниот вентилатор за преклопување свила може да се користи како реквизити за шоу за изведба на танчерка и костим за косплеј.И идеален е за декорација на ѕидови во домот или канцеларијата,додадете ретро чувство во вашиот декор. Одличен Подарок : гроздобер рачен вентилатор Во Јапонски стил со класични ресни, спакувани во кутија за подароци кои се во добра состојба.Специјален дизајн на морски бранови канагава, тоа е елегантен подарок за сите жени,девојки,дами или пријатели. Карактеристики : Силни и издржливи за секојдневна употреба. Погоден за одржување на ладно во топло време за ладење и уживање со природно чувство на ветре.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата