• Со попуст
  • Неодамнешно
Monster Boomerang Petite Reckband Bluetooth звучници, звучник на вратот со 15H ​​Playtime, Aptx High Fidelity 3D стерео звук, ниска латентност, вграден микрофон, IPX5 водоотпорен звучник за носење за д?

Monster Boomerang Petite Reckband Bluetooth звучници, звучник на вратот со 15H ​​Playtime, Aptx High Fidelity 3D стерео звук, ниска латентност,

 
DEN 951.20

Количината на стоката
Това е достапна

【Чист чудовиште звук】 Monster Boomerang Petite Reck Sonids е дизајниран и дизајниран од Ноел Ли и тимот за дизајн на чудовишта во САД со квалитетни компоненти кои даваат најдобри перформанси во класа со нула искривување во кој било волумен Со Qualcomm чипот и Apt-X High-Tech кој е дизајниран да го подобри и репродуцира совршен 3 D стерео аудио квалитет. Ветувајќи бесплатен аудио без загуба без нарушување. 【Вистински 3Д театарски стерео звук】 Вграден звучник на Bluetooth Bluetooth Bluetooth и 2 бас дијафрагми, создавајќи навистина уникатно и чисто чудовиште звучно искуство. Доживејте звучник со целосен опсег од двете страни на звучникот на вратот што ги опкружува ушите за да произведете 3Д театарски квалитет на звукот. Уживајте се во 3Д приватно кино. Долго време на игра】 Не дозволувајте долг ден да ве спречи да донесете саундтрак - со до 15 часа траење на батеријата, можете да ја имате плејлистата да оди цел ден. Уживајте во одлична музика со слободата на преносливост без врева од заплеткани кабли за напојување. 【Ниска латентност】 Во која има APTX технологија за ниска латентност, звучникот на Monster Boomerang Petite Reckband ви овозможува да го намалите одложувањето на Bluetooth- испорачувајќи висококвалитетен звук во совршена синхронизација. 【Лесен и удобен - звучникот што може да се носи со чудовиште се заснова на ергономски дизајн, откако ќе го ставите овој бенд околу вратот, тешко дека ќе го носите, и никогаш не треба да се грижите за лизгање за време на вашите прошетки или вежби, обезбедување Удобно и безбедно вклопување подолг временски период. Останете удобни за слушање цел ден. 【Само што можете да слушнете】 Вграден звучник на вратот на чудовиштето, вградена аудио нагорна функција, испорачувајте звук директно на ушите без да ги вознемирувате другите, создавајќи приватна лична музичка зона со целосен опсег на длабок бас.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата