• Со попуст
  • Неодамнешно
Вентилатор за маска Погодно мини креативен клип вентилатор USB полнење Мал вентилатор Долга издржливост Вентилаторот за маска се надополнува и може да се префрли п?

Вентилатор за маска Погодно мини креативен клип вентилатор USB полнење Мал вентилатор Долга издржливост Вентилаторот за маска се

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Совршен нов дизајн - За да се вклопи совршено на лицето, мини вентилаторот беше изработен од материјал што е пријателски за кожата и дизајниран ергономски за да се вклопи совршено на лицето, чувствувајќи се бестежински Никогаш не грижете се за ладниот континуиран ладен воздух, тоа е без мирис, беше достапен за деца и возрасни. Циркулација на воздухот & C00 L -ING - вентилаторот на маската ја забрзува циркулацијата на воздухот во внатрешноста на маската. Може да го излади воздухот во внатрешноста на маската кога е топол или затнат кога ќе ја носите маската долго време, а во исто време да го чувате воздухот во внатрешноста на маската свеж, за да можете цело време да дишете фреквент. Волуменот на воздухот е до 40 литри во минута. Компактен и преносен - вентилаторот за маска е мал и лесен, тежи само 0,8 унци и не врши премногу притисок врз ушите. Се однесува на сите маски. На себе треба да се исече на маската, корисниците секогаш можат да дишат воздух од слободно и да уживаат во кул, наместо да го издржат затрупаното чувство да носат маска долго време. Ултра тивк-опремен со мотор без четка со висока ефикасност, електричниот вентилатор за ладно лице може да работи стабилно неколку часа и ефикасно да го намали бучавата. Долга издржливост - вентилаторот на маската може да се полни и може да се префрли помеѓу два режима. Континуираниот режим на дување може да трае до 1,5 часа, а режимот на дување на интермитент може да трае до 3 часа. Потребни се околу 1,5 часа за да се наполни откако ќе истече вентилаторот. Совршен нов дизајн - За да се вклопи совршено на лицето, мини вентилаторот беше изработен од материјал што е пријателски за кожата и дизајниран ергономски за да се вклопи совршено на лицето, чувствувајќи се бестежински. Никогаш не грижете се за ладниот континуиран ладен воздух, тоа е без мирис, беше достапен за деца и возрасни. Циркулација на воздухот & C00 L -ING - вентилаторот на маската ја забрзува циркулацијата на воздухот во внатрешноста на маската. Може да го излади воздухот во внатрешноста на маската кога е топол или затнат кога ќе ја носите маската долго време, а во исто време да го чувате воздухот во внатрешноста на маската свеж, за да можете цело време да дишете фреквент.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата