• Со попуст
  • Неодамнешно
Sxlofty WIFI LED Лента Светла 32.8 СТАПКИ, Паметни LED Светлосни Ленти Компатибилни Со Google Home Контролирани од АПЛИКАЦИЈА-ЛЕД Лента ЗА СИНХРОНИЗАЦИЈА На Музика ЗА Декор Во Спа?

Sxlofty WIFI LED Лента Светла 32.8 СТАПКИ, Паметни LED Светлосни Ленти Компатибилни Со Google Home Контролирани од АПЛИКАЦИЈА-ЛЕД

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

●Функција За Тајмер За Контрола НА АПЛИКАЦИИ на контролорот wifi разбудете се во вашата омилена боја, одржувајте го Распоредот Забелешка : ве Молиме љубезно блиску до контролната кутија што е можно поскоро при поврзување на wifi. ●Лесна Инсталација И Силно лепило● Приклучете и играјте без жици, извадете ја леплива лента на задниот дел од лед-лентата светло бела и залепете ја на која било површина што ја сакате (проверете дали површината е чиста)Гаранција За Задоволство. Нашата пријателска услуга за клиенти е секогаш застанете зад нашиот производ и одговорете на целата е-пошта во рок од 24 часа. ●БЕЗБЕДНОСНА ЛЕД лента за синхронизација q уникатниот дизајн на вградениот IC, LED водоотпорни светла за ленти, светлото на лентата може да се пофали со разни бои што бркаат во линија. работен напон 12 V,со долг работен век, работи на ниска температура, мала потрошувачка на енергија, помалку топлинско зрачење.Секој 3-ЛЕР може да се намали следете ги ознаките за сечење без да ја оштетите лентата за одмор. Светлосната лента покажува ефект на боја сличен на виножито/сон, обезбедувајќи неверојатно визуелно искуство за вас, а светлата не им штетат на нашите очи.Пребарајте "Магија Дома Про" во "Продавница ЗА АПЛИКАЦИИ "или" Google Play Store " за да ја преземете и инсталирате АПЛИКАЦИЈАТА.Отворете ЈА АПЛИКАЦИЈАТА, кликнете на копчето " + "и изберете" поврзи уред со wi-Fi мрежа", а потоа следете ги упатствата за поставување.Ако имате сметка, можете да се најавите директно, ако не, ве молиме изберете креирај сметка.


Клучни карактеристики

LED Type:
SMD 5050 LED Quantity

Слични производи во категоријата