• Со попуст
  • Неодамнешно
Сулпек 4 Парчиња Пинцети За Веѓи, Професионални Пинцети, Пинцети За Веѓи Од Нерѓосувачки Челик со Кожна Футрола, Пинцета Поставена За Вродена Коса, За Кубење Веѓи, З?

Сулпек 4 Парчиња Пинцети За Веѓи, Професионални Пинцети, Пинцети За Веѓи Од Нерѓосувачки Челик со Кожна Футрола, Пинцета Поставена За Вродена

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

Комплетот пинцети за веѓи е изработен од нерѓосувачки челик,Цврст и издржливПомогнете ви да ја откинете косата на брадата,влакната на телото,фините влакна. Рамни, наклонети, пинцети со фиксна точка, коси точки, совршени и класични пинцети можат да ги задоволат вашите различни потреби. Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик. Тие можат да се мијат и се отпорни на пукање, дупчење и ' рѓосување. Брзо ги отстранува лажните трепки, црните точки, вродените влакна и цепнатинки. Секоја пинцета има индивидуален џеб, така што пинцетата може да се вметне во куќиштето кога не се користи, без да се грижите дали ќе испаднете или ќе изгубите пинцета. Комплет за прецизни Пинцети За Веѓи : Нашиот комплет за веѓи има различни форми за лесно да достигне различни области. Комплетот пинцети вклучува различен дизајн на врвот, 1 коси пинцети, 1 зашилена пинцета, 1 зашилена пинцета со агол на наклон, 1 рамен врв. Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик. Тие можат да се мијат и се отпорни на пукање, дупчење и ' рѓосување. Комплетот за пинцети е задолжителен за секојдневно чешлање без напор, Совршените и класични пинцети можат да ги задоволат вашите различни потреби. Ergономски Дизајн : елегантниот и софистициран дизајн, дизајниран со прецизни усогласени врвови и калибрирана напнатост на раката обезбедува сигурно и стабилно држење. Овозможува тешко да се достигне тврдоглавата коса ефикасно со точност и грижа. Лесно За Складирање : Дојдете Со торбичка за складирање кожа, која лесно може да се чува и погодна и за мажи и за жени. Секоја пинцета има индивидуален џеб, така што пинцетата може да се вметне во куќиштето кога не се користи, без да се грижите дали ќе испаднете или ќе изгубите пинцета. Широка Примена : комплетот за пинцети за собирање веѓи не само што работи добро за прецизно кубење на веѓите и зафаќање или отстранување на мали и кратки индивидуални влакна, туку е совршен и за лажни трепки и двојно прицврстување на очните капаци.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата