• Со попуст
  • Неодамнешно
Operitacx автомобил врата заштитник врата стоп аларм врата за стоп -тампони за гума врата на драфтот за стоп -стоп стоп -судир за стопер за канцеларија висок кат монтира?

Operitacx автомобил врата заштитник врата стоп аларм врата за стоп -тампони за гума врата на драфтот за стоп -стоп стоп -судир

 
DEN 245.44

Количината на стоката
Това е достапна

1 Тој е погоден за дом, канцеларија, училиште, ресторан, граѓански центар, стан и многу повеќе. Тоа е едноставно во дизајнот, но многу практично во употреба, што ви носи голема погодност. Направено од високо одделение не'рѓосувачки и гумен материјал, добра цврстина, не е лесна за деформирање и долг животен век. Овој стопер на вратата може да избегне да спие бебиња да се разбудат бучава од ненадејна врата близу. Заштитени мерки против трескање на вратите, практична безбедносна ставка за вашиот дом, никогаш не можете да внимавате да ја затворите вратата. Опис Затка на вратата е прекрасен и практичен безбедносен блок на вратите, кој е направен од и издржлив не'рѓосувачки челик и гумен материјал. Затка на вратата е практичен производ што може да се суди и да го штити и вашиот wallид и вратата. Совршено за дома, канцеларија и повеќе, намалување на бучавата на вратата и ви обезбедува погодност.package вклучително и 1 x за стоп на врата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата