• Со попуст
  • Неодамнешно
Среќни реквизити на Велигденски фото штанд, 35 парчиња големи велигденски фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фо?

Среќни реквизити на Велигденски фото штанд, 35 парчиња големи велигденски фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

? Направете забавни и споделени забавни фотографии од вашите пријатели и семејство додека правите спомени со овие стилски реквизити за фото -штанд! ? Велигденските реквизити за фотошутата се доволно дебели и цврсти, не се лесни за бледнее, лесен и преносен, за повторно да се користат. Обезбедувајќи ви удобно искуство со носење. ?【Perfect Easter Photo Props】RTITCOPE This easter photo booth props package contains a pack of 35 different variety easter photo props for photoshoot with a pack of 35 dowels and glue dots that includes a cute bunny, Easter eggs, carrots, chick, glasses, и многу посоодветни за собирање на семејство и пријатели, забава за велигденски украси и пролетна забава. ? 【Лесно е да се собере】 Можете да ја завршите декорацијата за многу кратко време. Едноставно прикачете ги вклучените бамбусови на бамбус на секој реквизит на фото штанд со помош на лепак за бисерни мониста и јазичиња за лепило од 3М (Употреба се однесуваат на сликата). Потоа, држете го реквизитот пред лицето, над главата, итн. Фотографирајте го она што го сакате во секое време, каде било. Широко апликација】 Овие симпатични и симпатични реквизити на Велигденска фотографија се совршени за вашите настани за фотографии на Велигденска забава, материјали за Велигденска забава и уникатно додавање на вашите велигденски фотографии и забава со вашите пријатели и семејство!. ? Направете забавни и споделени забавни фотографии од вашите пријатели и семејство додека правите спомени со овие стилски реквизити за фото -штанд!. ? Велигденските реквизити за фотошутата се доволно дебели и цврсти, не се лесни за бледнее, лесен и преносен, за повторно да се користат. Обезбедувајќи ви удобно искуство со носење. ?【Perfect Easter Photo Props】RTITCOPE This easter photo booth props package contains a pack of 35 different variety easter photo props for photoshoot with a pack of 35 dowels and glue dots that includes a cute bunny, Easter eggs, carrots, chick, glasses, и многу посоодветни за собирање на семејство и пријатели, забава за велигденски украси и пролетна забава. ? 【Лесно е да се собере】 Можете да ја завршите декорацијата за многу кратко време. Едноставно прикачете ги вклучените бамбусови на бамбус на секој реквизит на фото штанд со помош на лепак за бисерни мониста и јазичиња за лепило од 3М (Употреба се однесуваат на сликата). Потоа, држете го реквизитот пред лицето, над главата, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата