• Со попуст
  • Неодамнешно
Aitime 30 парчиња 9 инчи пластични шатори, издржливи градинарски тревници, лапчиња, шатор за шилести нокти за чекан за чекан за кампување на отворено, декоративни додат?

Aitime 30 парчиња 9 инчи пластични шатори, издржливи градинарски тревници, лапчиња, шатор за шилести нокти за чекан за чекан

 
DEN 1388.80

Количината на стоката
Това е достапна

Вклучувајќи 30 компјутери 9 во удели во шатори Лесен и издржлив : Изработено од висококвалитетен пластичен материјал, совршен за кампување на плажа - додатоци за Ggarden. Светло жолта : проверете дали е видливо и не е лесно да се изгуби. Одлично за плажа, пикник кампување за кампување, шатори, додатоци за украсување градина. Големината за влоговите на шаторот е 225 mm/9 инчи. И големината за чеканот за шатори е 26 см/10. Тоа е погодно за вас да носите патувања или пешаци. Вклучувајќи 30 компјутери 9 во удели во шатори. Лесен и издржлив : Изработено од висококвалитетен пластичен материјал, совршен за кампување на плажа - додатоци за Ggarden. Светло жолта : проверете дали е видливо и не е лесно да се изгуби. Одлично за плажа, пикник кампување за кампување, шатори, додатоци за украсување градина. Големината за влоговите на шаторот е 225 mm/9 инчи. И големината за чеканот за шатори е 26 см/10. Тоа е погодно за вас да носите патувања или пешаци. Карактеристики и разлики : 1. Вклучен пакет : 30 удели на шатори. И уделите на шаторот и трговците се изработени од силен и издржлив ABS материјал, преносен и удобен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата