• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатки за торбичка со клучеви, џебови од клучеви, торба за складирање, алатки со повеќе џебни алатки за складирање лесна и преносна преносна плејачка плескавичка д?

Алатки за торбичка со клучеви, џебови од клучеви, торба за складирање, алатки со повеќе џебни алатки за складирање лесна и преносна преносна

 
DEN 472.00

Количината на стоката
Това е достапна

♦ 【Лесен за пристап】 Торба со клучеви со алатки е практична и корисна организатор на алатки за лесен пристап, употреба и складирање Погоден е за градители, инженер, занаетчии, ентериер, дизајнер на градина, уметник и ракот одвоено. ♦ 【Лесен и преносен】 тркалачки дизајн може да заштеди простор. Лесен, преносен, лесен за носење. Канвас ленти ви овозможува брзо да ја отворите и затворите торбичката за алатки. ♦ 【може да се навикне】 Алатки за клучеви со клучеви со клучеви, интегрални ленти за вратоврска, можат да ги задржат нагоре и низа мали џебови за да ги задржат алатките да не испаднат. ♦ 【Трајни】 Мулти-џебната торба со алатки е направена од премиум платно, таа е издржлива за долготрајна употреба. Метричен сет на клучеви, клуч на Ален, клуч за вртење, прилагодлив клуч и други рачни алатки. ♦ 【Алатка за складирање】 Торбата за алатки за алатки е совршена за складирање на различни големини на клуч, клуч, шрафцигери, плее, ретчиња и други рачни алатки. ♦ 【Лесен за пристап】 Торба со клучеви со алатки е практична и корисна организатор на алатки за лесен пристап, употреба и складирање. Погоден е за градители, инженер, занаетчии, ентериер, дизајнер на градина, уметник и ракот одвоено. ♦ 【Лесен и преносен】 тркалачки дизајн може да заштеди простор. Лесен, преносен, лесен за носење. Канвас ленти ви овозможува брзо да ја отворите и затворите торбичката за алатки. ♦ 【може да се навикне】 Алатки за клучеви со клучеви со клучеви, интегрални ленти за вратоврска, можат да ги задржат нагоре и низа мали џебови за да ги задржат алатките да не испаднат. ♦ 【Трајни】 Мулти-џебната торба со алатки е направена од премиум платно, таа е издржлива за долготрајна употреба.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New Material

Слични производи во категоријата