• Со попуст
  • Неодамнешно
Вбестлиф 2 парчиња Четки За Чистење Велосипеди Повеќенаменски Четки За Перење Велосипеди За Алатки За Чистење Велосипеди Со Запчаници Со Синџири Поставете Резерв?

Вбестлиф 2 парчиња Четки За Чистење Велосипеди Повеќенаменски Четки За Перење Велосипеди За Алатки За Чистење Велосипеди Со Запчаници Со

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

[Практична Алатка]четката за чистење велосипеди може да ви ја олесни работата за чистење и quickerIt може да ви помогне да ги извршите основните работи за одржување кога не ride.It е многу практична алатка за велосипедистите. [Пластичен Материјал]четката за чистење велосипеди е изработена од висококвалитетен пластичен материјал, кој има соодветна цврстина и е моќен и издржлив. [Функција]четката може да се користи за чистење на запчаниците, менувачите, чудакот и педалите.Стругалката лесно може да ја отстрани нечистотијата од тешко достапните области.Тие исто така можат да се користат како дневна алатка за чистење на домаќинствата. [2 парчиња Четки За Чистење]пакетот вклучува 2 парчиња четки за чистење велосипеди.Тие имаат различни функции и можат да ги задоволат вашите различни потреби. [Удобно За Држење]четката за чистење велосипеди има designedономски дизајнирана рачка, што е поудобно за Вас grip.It може да ви донесе добро искуство со користење. Карактеристики : четката е изработена од квалитетен материјал, издржлив и цврст. Четката се користи за чистење на запчаниците, менувачите, чудакот и педалите.


Клучни карактеристики

Material:
Plastic 
Color:
Black
Quantity:
2pc
Brush Length:
Approx. 21*5.5*1cm / 8.3*2.2*0.4inch
Weight:
Approx. 40g
Package List:
2 x Bike Cleaning Brushes:

Слични производи во категоријата