• Со попуст
  • Неодамнешно
НУТЈАМ 12 Пакет Кутии Со Апчиња За Пилули Со Приврзок За Клучеви, Неделно Водоотпорно Преносно Куќиште За Мини Апчиња За Патување,7 Дневен Организатор На Витамини, Ш?

НУТЈАМ 12 Пакет Кутии Со Апчиња За Пилули Со Приврзок За Клучеви, Неделно Водоотпорно Преносно Куќиште За Мини Апчиња За Патување,7

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Висок КВАЛИТЕТ - овие кутии за апчиња се изработени од висококвалитетен алуминиумски материјал, не се лесни за ' рѓа, издржливи, цврсти, запечатени водонепропустливи, отпорни на влага, може да се користат долго време Водоотпорен дизајн-футрола За Апчиња со силиконски запечатувачки прстен, водоотпорен дизајн, спречуваат влажност на лекот. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ - секоја поединечна кутија за апчиња со прстен за клучеви на врвот. Кутијата за пилули со мини клучеви може лесно да се исече на синџири за клучеви, чанти, торби за голф, ранец или патна торба. Апликација-кутија за пилули За Лекови Со Клучеви е многу добро за носење лекови, витамини и додатоци при патување, риболов и возење, кампување. ПАКЕТ - 12 пакет водоотпорен алуминиум организатор мали џеб апчиња кутии. Висок КВАЛИТЕТ - овие кутии за апчиња се изработени од висококвалитетен алуминиумски материјал, не се лесни за ' рѓа, издржливи, цврсти, запечатени водонепропустливи, отпорни на влага, може да се користат долго време.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата