• Со попуст
  • Неодамнешно
Airpods 3 СЛУЧАЈ AIRPO Компатибилен Со Airpods 3 Случај Покрие Симпатична AirPods 3 Случај За Девојки Силиконски Случај За AirPods 3 Та Генерација airpods 3 Заштитна Кожа со Приврзок За К?

Airpods 3 СЛУЧАЈ AIRPO Компатибилен Со Airpods 3 Случај Покрие Симпатична AirPods 3 Случај За Девојки Силиконски Случај За AirPods 3 Та Генерација

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

€Совршено Одговара За Air Pods 3®Прецизно обликувана за совршено вклопување на вашите airpods 3 (2021) случај за полнење Само компатибилен Со Apple Најновите Airpods 3 Генерација. ●Убави и Елегантни Цветни печатења●Airspo се фокусира на квалитетот и занаетчиството, моделите на куќиштето airpods 3 се направени со напредна технологија за термички трансфер, што е тешко да се избрише и избледи. Најновиот Дизајн За Печатење ги прави вашите airpods 3 да изгледаат многу уникатно и модерно. ●Професионални Аеродроми 3 Капак На Куќиштето+ овој заштитен капак на Куќиштето На Аеродромите 3 изработен од врвен силиконски материјал, целосна заштита од гребнатини, гребнатини и испакнатини. Прецизно обликувано за совршено вклопување на куќиштето за полнење Air Pods 3. ●Вклучен карабинер Доаѓа со метален карабин, направете го удобен и безбеден за носење на Вашите Авиони 3 наоколу.(Не е вклучено Куќиштето за Полнење Air Pods 3 и Air Pods 3). ●Сеопфатна Заштита, Отпорна На прашина, отпорна на удари и отпорна на гребење и нема да се олабави или деформира при долготрајна употреба, водоотпорен дизајн за заштита на Вашиот Воздушен Простор 3. Поддржува и жично и безжично полнење. Предниот ПРЕДВОДЕН индикатор е видлив за време на полнењето. €Совршено Одговара За Air Pods 3®Прецизно обликувана за совршено вклопување на вашите airpods 3 (2021) случај за полнење. Само компатибилен Со Apple Најновите Airpods 3 Генерација. ●Убави и Елегантни Цветни печатења●Airspo се фокусира на квалитетот и занаетчиството, моделите на куќиштето airpods 3 се направени со напредна технологија за термички трансфер, што е тешко да се избрише и избледи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата