• Со попуст
  • Неодамнешно
Силиконски Модел На Нос,Мек Силиконски Флексибилен Симулациски Модел На Нос, Симулација На Човечки Модел На Акупунктура, Алатка За Прикажување На Наставата По Аку?

Силиконски Модел На Нос,Мек Силиконски Флексибилен Симулациски Модел На Нос, Симулација На Човечки Модел На Акупунктура, Алатка За Прикажување

 
DEN 832.00

Количината на стоката
Това е достапна

●Одличен Материјал● : моделот На Носот изработен од производство на силиконски материјал го прави мек за touchIt е многу слична на човечката кожа, поудобна и полесна за вежбање. Може да се користи за вежбање на пункција, прикажување на разни украси на носот. ®Образовен Модел● : супер мек модел на нос, со вистинско чувство на кожа, што е висококвалитетен научен и образовен модел.Нашите модели на човечки нос се еднократно, еден модел може да се користи многу пати, тој е издржлив и има долг работен век. ●Јасна Структура● : моделот На Носот може јасно да ја покаже структурата на човечкиот нос, што е лесно да се набудува и учи.Ii е компактен и одговара на големината на вашата дланка, лесен за држење. ●Мултифункционален● : силиконскиот модел на нос може да се користи за акупунктура, вежбање на пункција, прикажување на прстени за нос и столпчиња за нос.ако сте почетник во пирсинг, можете да изберете лажни носеви за да ја практикувате вашата техника;. ® Широко Се Користи : Одлични образовни алатки, многу погодни за училишни наставни алатки, дисплеи за учење и колекции.


Клучни карактеристики

Item Type:
Nose Model
Material:
Silicone
Usage:
Can be used for puncture practice, display of various nose decorations.
Package List:
1 x Nose Model

Слични производи во категоријата