• Со попуст
  • Неодамнешно
ДРЖАЧИ За Значки ОД 2 Пакети и Комплет Клипови За Ролна Што Се Повлекуваат Тешки, Вертикални Држачи За Значки За Лична Карта Тврда Пластика Заштитник За Card Карти За ?

ДРЖАЧИ За Значки ОД 2 Пакети и Комплет Клипови За Ролна Што Се Повлекуваат Тешки, Вертикални Држачи За Значки За Лична Карта

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

●Посилна Ролна За Значка Што Може Да се Повлече ● Држачот За Значка е изработен од премиум КОМПЈУТЕР, Надградената и засилена конструкција го прави поцврст и издржлив 23,5 инчи/60 см ролна за значка за повлекување, погодна за скенирање во и надвор од канцеларијата. Максимална тежина на оптоварување 5oz/155g, многу издржлив и растеглив. ●Може Да Собере 2 Картички●големина на Заштитник На значки За Тешки работи (L x W) 4,33 x 2,75 инчи, големина на слот за картички( L x W) : 3,34 x 2,08 инчи, 5 mm во дебелина, може да собере 2 стандардни кредитни картички, многу погодни ЗАD Карти, Кредитни Картички, Членска Картичка, Клуч За Хотел, Крстарења, Детски Автобуски Превој, Картичка За Возачка Дозвола, Училишниds карти итн. ●Издржлив Материјал ● држачот За значка за лична карта е изработен од висококвалитетен цврст транспарентен материјал за КОМПЈУТЕР, Што Е Практично Нераскинливо во Споредба со Евтините Достапни Пвц Модели. Стигнале значка ролна клип е направен од издржливи СТОМАЧНИ пластика и легура, можете да го прошири до 23,5 инчи или 60 см, што е погодно за повеќето големини на card карти и е погодно за вашата работа и живот. ●Разноврсна Употреба●Користење на отстранлива ролна за штипки за лесно прицврстување на ремени, џебови, ремени за чанти, ранци или каде сакате. Совршен држач за значки за ЛИЧНА карта за секоја индустрија, мажи и жени. Одлично за медицински сестри, одржување, медицински и канцелариски персонал, персонал за безбедност, наставници, студенти, чувари, фабрички работници, вработени, ентузијаст на отворено и сл. Quite Colection Quage вклучуваат 2 парче пластична лична карта заштитник и 2 парчиња стигнале id значка ролна. Овој комплет за држачи за значки заd карти е практичен подарок за вашите пријатели, семејство и деца, одличен за Нега, Спроведување На Законот, Аеродром, Безбедност и Прикажување На Идентитет На Владини Фотографии.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата