• Со попуст
  • Неодамнешно
Лепак за продолжување на трепките за дијаманти - Forabeli 5ml Cristere силно лепило за камшик за професионална употреба | Полу трајни класични и волуменски екстензии на треп?

Лепак за продолжување на трепките за дијаманти - Forabeli 5ml Cristere силно лепило за камшик за професионална употреба | Полу

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

✅ Транспарентен и разноврсен - Овој чист лепак за продолжување на камшик е за различен стил на екстензии на трепките, за кафеави или обоени трепки Најдобра употреба за пигментирани трепки кои даваат стил и живописен изглед. Може да се користи и со црни трепки. ВНИМАНИЕ : Строго користете со очите целосно затворени додека лепилото не се исуши на трепките за да избегнете контакт со перници до очи. Не е наменета за употреба за директен контакт со кожа и очите. ✅ Беспрекорно и брзо сушење-составена од лесна течна конзистентност со умерено време на лекување од 2-3 секунди. Се меша без напор со природни трепки, не оставајќи остаток и нема збивање на екстензии за камшик за очи. ✅ Дополнително силно задржување - составот на лепак останува недопрен до 6 недели! Работи и се врзуваат како силни како црните пигментни лепи. Флексибилно е да се користи со класични екстензии или правење навивачи. Тоа е водоотпорен и доказ за пот. ✅ Јаглеродни црни слободни отсуството на црн пигмент ја намалува иритацијата што е најдобро погодна за клиенти со чувствителни очи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата