• Со попуст
  • Неодамнешно
Хакоро 10 парчиња Преносна торба за пакување за шминка за течности за патувања, Транспарентна торба за пакување од школки пластична станбена торбичка, за лосион/шам

Хакоро 10 парчиња Преносна торба за пакување за шминка за течности за патувања, Транспарентна торба за пакување од школки пластична

 
DEN 121.28

Количината на стоката
Това е достапна

? Големина и пакет - Пакетот вклучува 10 парчиња течни козметички кеси за складирање, доволно за да ги задоволи вашите потреби Постојат 3 различни големини за ваш избор : 30 ml, 50 ml, 100 ml, ве молиме внимателно изберете една големина што ви треба. ? Издржлив материјал - Овие вреќи за измет се изработени од висока пластична, еколошка и безбедна, доволно силна и издржлива долго време. Нашите пластични торби за пакување лосион го олеснуваат носењето козметика, тие можат повторно да се користат по миењето. ? Транспарентно тело - Тесниот навој може да забрани какво било истекување, да го задржи воздухот и другите загадувачи надвор. Чистото тело ви овозможува да ја видите јачината на звукот и бојата на течноста во шишето за брзо полнење и разликување. ? Практичен дизајн - Овие торби за пакување за шминка со флуиди се лесни и лесни за носење, дизајнот на рамен капаче го олеснува и затвора, долниот дел од задниот дел овозможува лесно складирање, компактната големина овозможува да се постави во козметичка кеса и куфер. ? Широка апликација - Овие торби за пакување со козметички примероци може да се користат за складирање на рачен сапун, шампон, лосион за тело, гел за туширање, чистење на лицето и крем, погодно за да ги спакувате производите за нега на кожата кога патуваат и деловно патување. ? Големина и пакет - Пакетот вклучува 10 парчиња течни козметички кеси за складирање, доволно за да ги задоволи вашите потреби. Постојат 3 различни големини за ваш избор : 30 ml, 50 ml, 100 ml, ве молиме внимателно изберете една големина што ви треба. ? Издржлив материјал - Овие вреќи за измет се изработени од висока пластична, еколошка и безбедна, доволно силна и издржлива долго време. Нашите пластични торби за пакување лосион го олеснуваат носењето козметика, тие можат повторно да се користат по миењето. ? Транспарентно тело - Тесниот навој може да забрани какво било истекување, да го задржи воздухот и другите загадувачи надвор. Чистото тело ви овозможува да ја видите јачината на звукот и бојата на течноста во шишето за брзо полнење и разликување. ? Практичен дизајн - Овие торби за пакување за шминка со флуиди се лесни и лесни за носење, дизајнот на рамен капаче го олеснува и затвора, долниот дел од задниот дел овозможува лесно складирање, компактната големина овозможува да се постави во козметичка кеса и куфер. ? Широка апликација - Овие торби за пакување со козметички примероци може да се користат за складирање на рачен сапун, шампон, лосион за тело, гел за туширање, чистење на лицето и крем, погодно за да ги спакувате производите за нега на кожата кога патуваат и деловно патување.


Клучни карактеристики

Material:
Plastic
Color:
Clear
Size:
1. 30ml/30g 80*85+25mm Frosted translucent 16MM inner diameter large nozzle mouth (the small hole of the outer cover of the flip cover is 2.5mm):
2. 50ml/50g 80*110+25mm Frosted translucent 16MM inner diameter large nozzle mouth (the small hole of the outer cover of the flip cover is 2.5mm):
3. 100ml/100g 90*10+25mm Frosted translucent 16MM inner diameter large nozzle mouth (the small hole of the outer cover of the flip cover is 2.5mm):
Features:
❉ Made of high plastic, eco-friendly and safe, strong enough and durable for a long time.:
❉ The tight threading can prohibit any leakage, keeping air and other contaminants out.:
❉ Clear body enables you to see the volume and the color of liquid, conveniently to pack your skin care products when travel and business trip.:
❉ Lightweight and easy to carry, the flat cap design makes it easy to open and close, the stand up bottom allows an easy storage.:
❉ These refillable cosmetic sample packing bags can be used to store hand soap, shampoo, body lotion, shower gel, facial cleanser and cream.:
Package Includes:
10 x Cosmetic Packaging Bag:
Notes:
★ Please allow 1-3 mm error due to manual measurement. please make sure you do not mind before you buy.:
★ Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:

Слични производи во категоријата