• Со попуст
  • Неодамнешно
Јардве 2 поставува Партиски Модел Еспресо Со Послужавник Керамички Сок Чај грчки турски хамса За Пиење На Декоративни Чаши Мали Очи Дома Пијалаци Рачка Чаша Вода Р?

Јардве 2 поставува Партиски Модел Еспресо Со Послужавник Керамички Сок Чај грчки турски хамса За Пиење На Декоративни Чаши Мали

 
DEN 481.60

Количината на стоката
Това е достапна

КЕРАМИЧКА КРИГЛА за ПИЕЊЕ Оваа Шолја За Кафе може да биде за вашиот омилен топол чај, утринско кафе, топли пијалоци и топло чоколадо КЕРАМИЧКИ ЧАЈ кригла чување кафе, чај, млеко, топло чоколадо, а исто така добро за семејства, кафулиња, продавници за десерти. ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ШОЛЈА ЗА КАФЕ користи Шолји За Кафе Со Зли Очи Оваа Чаша За Чај Може да се Измие со Вода или Во Машина за Миење Садови, Што Во Голема Мера Го Поедноставува Вашиот Живот и Ви Заштедува време. ПОРЦЕЛАН КАФЕ чаша бојата е полна, не е лесна за бледнеење, не содржи метали и штетни хемикалии, можете да бидете сигурни дека ќе ја користите Гроздобер чаша За Чај за пиење. ПИЈАЛАЦИ кригла Оваа Шолја За Кафе е направена од висококвалитетни материјали, безбедна, практична и издржува долготрајна употреба. Пакетот Вклучува 2 x чаша 2 x Карактеристики на чинија-можете лесно да чувате цветен чај, кафе, млеко, вода и други пијалоци во Шолјата За Кафе како ваш сопствен избор бохомска шолја за кафе. - Материјал : керамички турски чаши за кафе-рачката Против изгореници овозможува Оваа Шолја За Кафе да биде посоодветна за домашна или канцелариска употреба, лесни за носење чаши за кафе. - Со чинија, нашата Шолја За Кафе може да ви помогне да истурите кафе на масата и да создадете удобна попладневна атмосфера на чај канцеларија кафе чаша-Боја : Црна чаша за ресторан - Оваа Шолја За Кафе е направена од високо квалитетни материјали, безбедна, практична и издржете го вашиот долг период користете чаша и комплет чинија.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата