• Со попуст
  • Неодамнешно
Послужавник ЗА Сервирање ПАРИ, Послужавници,Послужавници За Шведска Маса,Послужавник За Прикажување Храна, Галванизирана Керамика Влезна Скулптура За Кучиња Држ?

Послужавник ЗА Сервирање ПАРИ, Послужавници,Послужавници За Шведска Маса,Послужавник За Прикажување Храна, Галванизирана Керамика

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Централно парче за маса : можете да го ставите на централното парче за домашна маса за собирање клуч, ѓердан,бонбони, чоколадо и други гаџети Ракотворби : штандот За статуи На Кучиња е шик ормар и може да собере мали предмети, убави и практични. Декорација на домот : Го Прикажува во вашата дневна соба свртена кон отворено или во близина на ходникот за да го поздрави богатството и добрата среќа. Керамички Материјал : Изработен од керамички материјал со галванизирана изработка,нерѓосувачки челик 304. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Опис : - Ракотворби : штандот За статуи На Кучиња е шик ормар и може да собере мали предмети, убави и практични.- Централно парче маса : можете да го ставите на централното парче за домашна маса за собирање клуч, ѓердан,бонбони, чоколадо и други гаџети.- Керамички Материјал : Изработен од керамички материјал со галванизирана изработка, 304 Нерѓосувачки челик - Декорација На Домот : Го Прикажува во вашата дневна соба свртена кон отворено или во близина на ходникот за да го поздрави богатството и добрата среќа.


Клучни карактеристики

- Material:
Ceramic,304 stainless steel
Size Chart:
17.8cmx18cmx23cm/7.01inchx7.09inchx9.06inch:
Package Includes:
1 Piece Statue Key Organizer Holder:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping!:
Best Prices, Best Quality, Your Great Enjoyment for Living Well :

Слични производи во категоријата