• Со попуст
  • Неодамнешно
Оптички аудио разделување на Xiaokeis, 2 на 1 надвор Заменска замена на оптички кабел за раздвојување на оптички кабел, оптички сплитер со двојна порта оптички адаптер з

Оптички аудио разделување на Xiaokeis, 2 на 1 надвор Заменска замена на оптички кабел за раздвојување на оптички кабел, оптички сплитер со двојна

 
DEN 143.84

Количината на стоката
Това е достапна

✅optic Splitter-Овој производ е женски интерфејс на квадратни влакна, кој се користи за дистрибуција на една и двојна и игра Splyfiber Splitter 2 во 1 Out Optical Adapter - Поддржува 1 машки влез на 2 женски излези во исто време; Ако 2 женски влезови на 1 машки излез, треба да исклучите еден женски уред за влезови, 2 женски влезови не можат да работат во исто време, или ќе се мешаат и ќе предизвикаат бучава. Apptic Splitter на аудио - Ако засилувачот за напојување има само еден интерфејс на влакна, а има и две интерфејси на влакна кои треба да бидат поврзани со засилувачот за напојување, користете го овој адаптер за да го добиете. Нема потреба да ја менувате линијата при користење на овој адаптер, така што интерфејсот нема да биде оштетен. Белешка : Не е погодно за ТВ. Spl Сплитер на кабел зауми - Нема потреба да ја менувате линијата при користење на овој адаптер, така што интерфејсот нема да биде оштетен. 24К златни конектори, 1 мм јадро со низок загуба, синтетички влакна со низок џитер и конектори на тешки метали за да ги намалат вибрациите, што ви даваат крајно искуство со слушање. Application Стипен апликација - Оптички аудио сплитер се применува на A/V приемник, плеер, слушни помагала, звучна лента, ДВД/ЦД плеер, слушалки, приемник, засилувач или друг дигитален аудио извор и на вашиот приемник и рекордер. Карактеристики : Овој производ е женски интерфејс на квадратни влакна, кој се користи за дистрибуција на една и двокреветна. Може да ја реализира заменливоста помеѓу два уреди и не треба често да ги приклучува кабелот за оптички влакна и опрема. Користете го за да го намалите прекинот на интерфејсот на уредот предизвикан од честа приклучување на уредот ако засилувач за напојување има само еден интерфејс на влакна, а има и две интерфејси на влакна кои треба да бидат поврзани со засилувачот за напојување, користете го овој адаптер за да го добиете. Нема потреба да ја менувате линијата при користење на овој адаптер, така што интерфејсот нема да биде оштетен.


Клучни карактеристики

Color:
black
Material:
plastic, copper
Cable length:
about 0.2m
Package include:
1pc x optical adapter:
Tips?:
This product is a square optical fiber master interface, one in and two out distribution, can realize the interchange between two devices,:
do not need to frequently plug in the optical fiber line and equipment, reduce equipment often plug in the device interface damage.:
If a power amplifier has only one optical fiber interface, and need to connect the optical fiber interface of the power amplifier has two, :
such as for Xbox360, use this adapter, do not need to change the line, so that the interface will not be damaged:
Note that when using this product, when using the function of 2 in and 1 out, the two input devices cannot be switched on at the same time, :
because it may cause interference (not used at the same time).:
Notice:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow 0.5-2cm differences due to manual measurement. :

Слични производи во категоријата