• Со попуст
  • Неодамнешно
Дигитален ХУД ОБД2 ГПС Режим Со Инклинометар Функција За Предупредување За Брзина На Компас ВРТЕЖИ Во МИНУТА Универзална За Автомобили Теренци Carс Автомобил ОБД2 Х?

Дигитален ХУД ОБД2 ГПС Режим Со Инклинометар Функција За Предупредување За Брзина На Компас ВРТЕЖИ Во МИНУТА Универзална За Автомобили

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

ДИЗАЈНИРАН СО : ГПС ХУД специјално дизајниран со овална форма на јајце, стилски и убав, универзален за разни видови возила, добро одговара на целокупниот стил на ентериер Високи карактеристични и сигурни перформанси, лесни за инсталирање. РАБОТИ : Професионално изградени, високи перформанси. ДИСПЛЕЈОТ HUD прифаќа чипови за обработка со високи перформанси, меморија со двојно работење и процесори со двојно јадро за да обезбеди висока компатибилност и работа со голема брзина. ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЈ : ХАД дисплејот прифаќа брзина на дигитален дисплеј, што е јасно на прв поглед. Концентрирајте се на возење без да гледате надолу во таблата со инструменти, избегнувајќи одвлекување на вниманието или дури и несреќа. ОПЕРАЦИЈА : мониторот ХАД усвојува чип за обработка со високи перформанси, меморија со двојно работење и процесор со двојно јадро, обезбедуваат висока компатибилност и работа со голема брзина. ОПЕРАЦИЈА : овој ХАД дисплеј прифаќа чипови за обработка со високи перформанси, меморија со двојно работење и процесори со двојно јадро за да обезбеди висока компатибилност и работа со голема брзина. ДИЗАЈНИРАН СО : ГПС ХУД специјално дизајниран со овална форма на јајце, стилски и убав, универзален за разни видови возила, добро одговара на целокупниот стил на ентериер. Високи карактеристични и сигурни перформанси, лесни за инсталирање. РАБОТИ : Професионално изградени, високи перформанси. ДИСПЛЕЈОТ HUD прифаќа чипови за обработка со високи перформанси, меморија со двојно работење и процесори со двојно јадро за да обезбеди висока компатибилност и работа со голема брзина. ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЈ : ХАД дисплејот прифаќа брзина на дигитален дисплеј, што е јасно на прв поглед. Концентрирајте се на возење без да гледате надолу во таблата со инструменти, избегнувајќи одвлекување на вниманието или дури и несреќа. ОПЕРАЦИЈА : мониторот ХАД усвојува чип за обработка со високи перформанси, меморија со двојно работење и процесор со двојно јадро, обезбедуваат висока компатибилност и работа со голема брзина. ОПЕРАЦИЈА : овој ХАД дисплеј прифаќа чипови за обработка со високи перформанси, меморија со двојно работење и процесори со двојно јадро за да обезбеди висока компатибилност и работа со голема брзина. Дизајн на покажувачот : аналогниот дисплеј на худ тахометар има покажувач што се движи за да ја означи вредноста на ВРТЕЖИТЕ во МИНУТА визуелно и јасно. Дизајнот на повеќе екрани овозможува да се префрлите на претпочитаниот екран по желба. Дигитален Дисплеј : ХАД дисплејот усвојува дигитално отчитување на брзината, лесен за читање на прв поглед, концентрирајте се на возење без да гледате надолу во контролната табла, избегнувајќи одвлекување на вниманието, па дури и несреќи. 6 Функции За Аларм За Дефект : Низок напон на батеријата, висока температура на водата, ВРТЕЖИ во МИНУТА, прекумерна брзина, дефект на моторот и прекумерен агол на навалување, обезбедувајќи побезбедно и полесно искуство во возењето.


Клучни карактеристики

Item Type:
OBD2 HUD Display
Material:
ABS, metal
Voltage:
DC5V
Functions:
Speed, time, altitude, single driving time, single mileage, driving direction, number of stars, acceleration test, brake test, depression and low angle, roll angle
Alarm:
Overspeed alarm
Language:
Chinese English Japanese Korean Thai
Application:
Universal
How to Use:
Dial Key Function1. Vertically short press (press and release the dial):
switch the display mode, and confirm the option after entering the setting menu2. Vertically long press (press and release the dial for 2 seconds)

Слични производи во категоријата