• Со попуст
  • Неодамнешно
Вујко џони 3 парчиња Плик За Отворање Писма, Ретро Лесни Отворачи За Букви Од Легура На Цинк, Компактен Практичен Практичен Отварач За Пошта Украсен Плик За Пакувањ?

Вујко џони 3 парчиња Плик За Отворање Писма, Ретро Лесни Отворачи За Букви Од Легура На Цинк, Компактен Практичен Практичен Отварач За Пошта Украсен

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Ретро И Елегантно : отворачот за Пошта има извонредни ретро и елегантни обрасци, а уникатната форма додава убавина,која изгледа уникатно и посебно Долг Работен Век : отворачот за пошта е изработен од легура на цинк, која не е лесна за кршење, издржлива и има долг работен век. Лесни И Компактни : отворачите За Букви имаат лесен и компактен дизајн, што е погодно за носење и употреба во секое време, насекаде. Широк Спектар На Примена : пликот за отворање Букви се користи како додатоци за работната површина.може да се користи не само за отворање букви, туку и за отворање курири, парцели, картони, торби, кутии итн., практична алатка за дома и канцеларија. Содржина на пакетот : ќе добиете плик со отворачи со 3 х букви, 3 бои по ваш избор, за да ги задоволите вашите потреби за секојдневна употреба и замена.Отворачите на букви лесно се вметнуваат пликот без оштетување на буквата. Ретро И Елегантно : отворачот за Пошта има извонредни ретро и елегантни обрасци, а уникатната форма додава убавина,која изгледа уникатно и посебно. Долг Работен Век : отворачот за пошта е изработен од легура на цинк, која не е лесна за кршење, издржлива и има долг работен век. Лесни И Компактни : отворачите За Букви имаат лесен и компактен дизајн, што е погодно за носење и употреба во секое време, насекаде.


Клучни карактеристики

Item Type:
Letter Openers
Material:
Zinc Alloy
Product Size:
(manual measurement, there may be slight errors)
Length:
Approx.12.8cm/5.0in
Width:
Approx.1.9cm/0.7in
Package List:
3 x Letter Openers:

Слични производи во категоријата