• Со попуст
  • Неодамнешно
Исцелен 4 парчиња лофу -сад сунѓер бања сунѓер чистење сунѓер за миење на лицето сунѓер сунѓери сунѓери за бања сунѓер подлога додатоци за чистење на лицето за чист?

Исцелен 4 парчиња лофу -сад сунѓер бања сунѓер чистење сунѓер за миење на лицето сунѓер сунѓери сунѓери за бања сунѓер подлога

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Нараквици за чистење бања- луксузни пуфти во прав ви носат деликатно, разгалено прашина! Подложни за отстранување на шминка за пеење за еднократно- Едноставен дизајн, привлечен за сите групи. Сунѓер на лицето- Овој сет на нараквици за чистење е многу мек, покриен со врвен материјал. крпа за отстранување на шминка. Влошни за шминка за перење- многу меки, покриени со врвен материјал. Сунѓери за чистење на лицето на целулоза- едноставен дизајн, привлечен за сите групи. Нараквици за чистење бања. Нараквици за чистење бања- луксузни пуфти во прав ви носат деликатно, разгалено прашина!. Подложни за отстранување на шминка за пеење за еднократно- Едноставен дизајн, привлечен за сите групи. Сунѓер на лицето- Овој сет на нараквици за чистење е многу мек, покриен со врвен материјал. крпа за отстранување на шминка. Влошни за шминка за перење- многу меки, покриени со врвен материјал. Сунѓери за чистење на лицето на целулоза- едноставен дизајн, привлечен за сите групи. Нараквици за чистење бања. Список на пакети 4 X Карактеристики на нараквиците за чистење на лицето - Големина : Прибл. 13 x 8,5 x 0,5 см за еднократна употреба за шминка што може да се перат. - Материјал : Отстранување на шминка за влакна. - Боја : розови ексфолирачки влошки на лицето. - Луксузните пуфти во прав ви носат деликатно, разгалено прашина! Додатоци за сунѓер за миење на лицето - само одговарајте го со отстранувачот на шминка за ефикасно отстранување на нараквиците за чистење на лицето за шминка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата