• Со попуст
  • Неодамнешно
KLKCMS ПРЕНОСЛИВ ВЕНТИЛАТОР За ПОЛОВИНАТА, Вентилатор За Личен Појас со Јаже 8000mah Вентилатор за брзо ладење Пренослив Вентилатор За Висечки Врат За Работа Пеша?

KLKCMS ПРЕНОСЛИВ ВЕНТИЛАТОР За ПОЛОВИНАТА, Вентилатор За Личен Појас со Јаже 8000mah Вентилатор за брзо ладење Пренослив Вентилатор

 
DEN 827.20

Количината на стоката
Това е достапна

* * Анти паѓање● : Вентилатор За Личен Појас, силиконска обвивка околу трупот на авионот, може ефикасно да го растера влијанието На паѓање, анти паѓање и апсорпција на удари, вградена фенерче и индикаторско светло * * Широко Апликации : Вентилатор За Носење со двојни клипови и јаже, можете да го прицврстите вентилаторот до половината, да го закачите околу вратот, исто така може да се стави на биро користејќи, одлично за работа, градинарство, земјоделство, пешачење, риболов, возење велосипед или шопинг итн. исто така, користете како вентилатор за трепки или вентилатор за нокти, помагајќи ви побрзо да го исушите лепилото за трепки или лакот за нокти. * * 3 Ветер Прилагодлив За Пренослив струк, Дизајниран со собирање турбински ветер, со силен ветер, брзо ладење, усвојува мотор со ротирачка брзина од 13.000 ВРТЕЖИ во МИНУТА, регулирање на ветерот со 3 Брзини за да ги задоволи вашите различни потреби. * ● 2 Во 1 Пренослив Вентилатор За Пренослив Мини Струк, Мултифункционален, не е само за ладен вентилатор и за внатрешен и за надворешен простор, СО USB порта, излез 5 V/2 A, може да се користи и за итно напојување. * ● USB Полнење Q : Личен вентилатор за вратот, USB Полнење, може да се полни со компјутер, телефон. * * Анти паѓање● : Вентилатор За Личен Појас, силиконска обвивка околу трупот на авионот, може ефикасно да го растера влијанието На паѓање, анти паѓање и апсорпција на удари, вградена фенерче и индикаторско светло. * * Широко Апликации : Вентилатор За Носење со двојни клипови и јаже, можете да го прицврстите вентилаторот до половината, да го закачите околу вратот, исто така може да се стави на биро користејќи, одлично за работа, градинарство, земјоделство, пешачење, риболов, возење велосипед или шопинг итн. исто така, користете како вентилатор за трепки или вентилатор за нокти, помагајќи ви побрзо да го исушите лепилото за трепки или лакот за нокти. * * 3 Ветер Прилагодлив За Пренослив струк, Дизајниран со собирање турбински ветер, со силен ветер, брзо ладење, усвојува мотор со ротирачка брзина од 13.000 ВРТЕЖИ во МИНУТА, регулирање на ветерот со 3 Брзини за да ги задоволи вашите различни потреби. * ● 2 Во 1 Пренослив Вентилатор За Пренослив Мини Струк, Мултифункционален, не е само за ладен вентилатор и за внатрешен и за надворешен простор, СО USB порта, излез 5 V/2 A, може да се користи и за итно напојување. * ● USB Полнење Q : Личен вентилатор за вратот, USB Полнење, може да се полни со компјутер, телефон. Опис : - + 2 Во 1 Пренослив Вентилатор Q : Пренослив Вентилатор За Мини Половината, Мултифункционален, не е само за ладен вентилатор и за внатрешен и за надворешен простор, СО USB порта, излез 5 V/2 A, може да се користи и за итно напојување.


Клучни карактеристики

- Material:
ABS
- Size:
97mmx71mmx92mm/3.82inchx2.80inchx3.62inch
- Rated input:
DC5.0V/2.0A
- Rated power:
≤10W
- Charging Time:
about 6 hours
- 3 Gears:
23 hours with 1st gear, 8 hours with 2nd gear, 5.5 hours with 3rd gear
Package Includes:
1Pcs Portable Waist Fan:
1Pcs Usb Charging Cable:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата