• Со попуст
  • Неодамнешно
Силиконска козметичка четка за чистење на четка Козметичка четка чистач за чистење на четка за чистење на четка за чистење на козметичка четка применлива за козме?

Силиконска козметичка четка за чистење на четка Козметичка четка чистач за чистење на четка за чистење на четка за чистење на

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Силиконски материјал : Направено од силиконски пријателски за животната средина, мек и издржлив Садот за чистење на козметичката четка може ефикасно да ја исчисти четката без оштетување, може да се користи повторно и не е лесен за деформирање. Отстранувач на кожата лепенка за лице ролери за нега на кожата масажа масажа за нега на лицето за замрзнување на лицето едем роза кварц мраз топка за мраз за лице. Уникатен дизајн : садот за чистење на оваа козметичка четка може да се користи како подлога за чистење или сад за употреба на течност за чистење и вода за темелно чистење на користената козметичка четка. Погодно за чистење на сите видови козметички четки и сунѓери. Корејски производи за убавина за тен, затегнати очила, вибрираат розово мастички ролери за очи, замрзнувач за отстранувач на пазуви, ковчег за ковчег за ковчег за ковчег за ковчег за ковчег за ковчег за ковчег за ковчег за убавина, скулптурирање компатибилно со машина. Обезбедување на квалитет : висококвалитетни производи, висококвалитетни услуги за поддршка. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме. Сјајни производи затемнети очила за очила за очи, вибрирајќи розово розово кварц, валјак за лице накит, сè што е убавина скулптурирање компатибилно со ленти за лице. Погодно за носење и складирање : Овој чинија за чистење на козметичка четка може да биде мал и лесен. Можете да го ставите во чантата или ранецот за лесно носење и складирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата