• Со попуст
  • Неодамнешно
Луксузен Дисплеј За Кекси Држач За Торта Држач За Дисплеј За Торта Со 20 Дупки Држач За Лижавче Акрилен Држач За Торта Со Јасен Лак Држач За Основна Полица Држач За П?

Луксузен Дисплеј За Кекси Држач За Торта Држач За Дисплеј За Торта Со 20 Дупки Држач За Лижавче Акрилен Држач За Торта Со Јасен Лак Држач

 
DEN 1011.20

Количината на стоката
Това е достапна

Крпа ШТАНД ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ НА ЛИЖАВЧИЊА : нашите производи способноста за абење и отпорност. ДРЖАЧ ЗА СТАПЧИЊА ЗА ЛИЖАВЧИЊА : Пластичните материјали се издржливи и безбедни, може да ги чувате долго време. РЕШЕТКА ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ НА ЛИЖАВЧИЊА : производот е лесен и компактен, лесен за употреба и пренослив за носење. ДРЖАЧ ЗА ЛИЖАВЧЕ : прифатлива и разумна цена секогаш ни се служи. ЈАСЕН ДРЖАЧ за ЛИЖАВЧЕ : Едноставен практичен и дарежлив дизајн на изгледот на производот. 20 дупки се доволни за складирање храна. Опис Торта Дисплеј Стојат 20 Дупка Шекерче Стојат Акрилик Јасно Држач Лак Торта Стојат База Полица Пластична Табла Држач Шекерче Десерт Стапчиња Кула Контејнер Карактеристики-Материјал : пластика Големина : 15 Х5 см; 5. 89Х3, 93Х1, 97 ИНЧЕН Пакет Вклучувајќи 1 х Лижавче Дисплеј Стојат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата