• Со попуст
  • Неодамнешно
Симпатична Панда Ноќ Светлина, Симпатична Ноќ Светлина За Деца, Силиконски Панда Светилка Со Топла Бела&засилувач;Шарени Светлина, USB Полнење Расадник Светилка, Ок?

Симпатична Панда Ноќ Светлина, Симпатична Ноќ Светлина За Деца, Силиконски Панда Светилка Со Топла Бела&засилувач;Шарени Светлина, USB Полнење

 
DEN 255.84

Количината на стоката
Това е достапна

●СИМПАТИЧНА ФОРМА●ноќното светло е дизајнирано во форма на слатки цртани панди, изработено е од мек силиконски материјал, кој е удобен за допир и поудобен за држење, што може да го намали притисокот ●2 БОИ за ОСВЕТЛУВАЊЕ ● ноќното светло има две различни светли бои за прилагодување, вклучувајќи топло бело и шарено светло, кои се позабавни и ги задоволуваат вашите различни потреби, погодни за спиење, спиење итн. ●Со ИНДИКАТОРСКО СВЕТЛО за ПОЛНЕЊЕ ● ноќното светло има индикаторско светло за полнење, црвеното светло трепка при полнење, а црвеното светло останува вклучено кога е целосно наполнето, што е погодно за проверка на статусот на полнење. €USB ПОЛНЕЊЕ q ноќното светло има вградена батерија на полнење од 1200m Ah, батерија со голем капацитет која не бара често полнење, може да се полни со помош на компјутер, банка за напојување, USB приклучок итн., што е попогодно за полнење во секое време. ①СООДВЕТНИ ПРИЛИКИ оваа симпатична мала ноќна светлина има мека светлосна боја, која нема да се чувствува блескава. Многу е погоден за употреба во спална соба, погоден за мајките да се будат ноќе за да дојат, да го придружуваат спиењето и така натаму. Упатство за употреба на панда тип : 1. Пред да го користите овој производ за прв пат, ве молиме целосно наполнете го. (Може да се наплаќа со енергетска банка со еднаков притисок) 2. Опис на прекинувачот за напојување : притиснете го прекинувачот, светлото е вклучено (бојата е топла бела); повторно притиснете го прекинувачот, светлото е исклучено. Допрете го производот за да ја прилагодите промената на светлината : кога прекинувачот за напојување е вклучен и светлото е топло бело, првата чешма, светлата боја постепено ќе се менува за три секунди; втората чешма, светлата боја останува во иста боја како и чешмата; третата чешма , светлината се гаси; четвртата чешма, топла бела светлина и циклусот се повторува. Кога светлото е исклучено со тепање, производот сѐ уште работи и се создава статичка струја.


Клучни карактеристики

Material:
ABS+electronic components+silicone
Type:
panda, chick
Light color:
warm white light, colorful light
Size(approx):
10.6 x 11.2 x 13.6cm/4.17 x 4.41 x 5.35inch(width x length x height)
Charging time:
about 3hrs
Use time:
warm white light about 10hrs / colorful light about 9hrs
Powered by:
built-in 1200mAh rechargeable battery
Charging indicator light:
when charging, the red light flashes, and the red light is always on after fully charged
Charging voltage:
DC5V
Power:
1.5W
Built-in light sheet:
8 LEDs
Charging/working current:
1000mA
Package:
 
1 pc x night light:
1 pc x data cable:

Слични производи во категоријата