• Со попуст
  • Неодамнешно
Nthreauto Universal Atv Utv Трепкачи, Рамо До Рамо Уличен Правен Комплет, Прекинувач За Трепкачи, USB Полнач За Автомобили, Рог, Опасни Светла Компатибилни Со Поларис Ренџер Јама?

Nthreauto Universal Atv Utv Трепкачи, Рамо До Рамо Уличен Правен Комплет, Прекинувач За Трепкачи, USB Полнач За Автомобили, Рог, Опасни

 
DEN 3199.84

Количината на стоката
Това е достапна

●Fitment®нашиот комплет за трепкачи е универзален Компатибилен со различни брендови и модели НА АТВ И ХИВ, Како Што Се Поларис Спортист РЕНЏЕРZР, Дефанзивец На Кан-Ам Аутлендер, Јамаха Гризли Вулверин, Пионер На Хонда Фуртракс, Брутална Сила Кавасаки Террикс, Арктичка Мачка Алтера, Сузуки Кингквад, Кимко МХУ. ●Трансформирајте Го ВАШИОТ ХИВ Во Возило достојно За Патишта ● Нашите улични правни комплети за Хив се дизајнирани да ви помогнат да го направите вашето теренско возило усогласено со прописите и достојно за патишта. Прекинувач за трепкачи, предни задни led трепкачи, предна задна жица за трепкачи, светла за опасност итн. вклучени се за да се исполнат безбедносните и регулаторните барања. Совети : улица ХИВ-правните закони варираат во зависност од локацијата. Ве молиме проверете ги вашите локални закони пред да возите на пат. ●Лесна Инсталација Сме го подобриле системот за ожичување за да овозможиме приклучоци за приклучување и репродукција, елиминирајќи ја потребата за спојување и правење на инсталацијата побрза и поедноставна. Во споредба со другите улични правни комплети, нашиот комплет за трепкачи НА ХИВ е многу полесен и поудобен за инсталирање. ●Висококвалитетен Прекинувач За Трепкачи, Полнач За Гласен Рог и USB Автомобил }ПРЕКИНУВАЧОТ ЗА трепкачи НА ХИВ има прекинувачи и за левиот и за десниот трепкач, како и светло за опасност за дополнителна безбедност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата