• Со попуст
  • Неодамнешно
NA Нерѓосувачки Челик Вода Зачувување На Топлина Ручек Кутија Запечатени Свежо Чување Кутија Двослоен Решетка Бенто Кутија Микробранова Печка Преносни Ручек Кути?

NA Нерѓосувачки Челик Вода Зачувување На Топлина Ручек Кутија Запечатени Свежо Чување Кутија Двослоен Решетка Бенто Кутија Микробранова

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Кутијата за ручек е дизајнирана со рачка, која е лесна за земање, независна и поделена внатре и лесна за чистење Кутијата за ручек е изработена од нерѓосувачки челик, така што можете безбедно да ја јадете. Кутијата за ручек има две спецификации : двослојна 3 решетка и двослојна 2 решетка. Вкусната храна нема вкус, а фенси исхраната може да се совпадне по желба. Кутијата за ручек е запечатена наопаку без истекување на вода за да се подобри ефектот на запечатување. Кога се загрева во микробранова печка, треба да се стави заедно со школка. Не може да се загрее само со внатрешна пилула, а капакот на кутијата за ручек не може да се стави во микробранова печка. Големина : 19,7 см * 11 см * 10,4 см, капацитет · 1400 мл, лесен за изведување. Шема : категорија на цврсти производи : кутија за ручек број на слоеви на кутии : двослоен материјал : нерѓосувачки челик микробранова печка : достапна спецификација : 2-решетка за ручек, кутија за ручек со 2 мрежи + торба за топлинска изолација, кутија за ручек со 3 мрежи, кутија за ручек со 3 решетки + торба за топлинска изолација, темно зелена (сад за инстант тестенини), цијан (сад за инстант тестенини), црвена (сад за инстант тестенини)изолација : да капацитет : кутија за ручек 1400мл, сад за инстант тестенини 1200мл.


Клучни карактеристики

2-grid lunch box, 2-grid lunch box + thermal insulation bag, 3-grid lunch box, 3-grid lunch box + thermal insulation bag, dark green (instant noodles bowl), cyan (instant noodles bowl), red (instant noodles bowl):
Insulation:
Yes
Capacity:
lunch box 1400ml, instant noodle bowl 1200ml

Слични производи во категоријата