• Со попуст
  • Неодамнешно
Вреќи За Складирање Вакуум за заштеда На простор Заштедуваат 80% На Простор за Складирање Облека - Вакуумски Кеси За Запечатување За Утешители, Ќебиња, Постелнина, О?

Вреќи За Складирање Вакуум за заштеда На простор Заштедуваат 80% На Простор за Складирање Облека - Вакуумски Кеси За Запечатување

 
DEN 342.40

Количината на стоката
Това е достапна

ВКЛУЧЕНИ СЕ 10 ПРЕМИУМ ВАКУУМСКИ КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ! Содржи 4 средни кеси (28 х 20 инчи), 3 големи (24 х 32), 3 џамбо (40 х 30) Може да се користи за голем број на предмети! Чувајте ја облеката, палтата, јорганот, чаршафите, крпите, ќебињата и многу повеќе! 80% повеќе простор од другите кеси на пазарот!. ВКЛУЧЕНА ЕЛЕКТРИЧНА ПУМПА! Избегнувајте рачна пумпа!. ЗГОЛЕМЕТЕ ГО ПРОСТОРОТ за СКЛАДИРАЊЕ за 80% без да мора да го чистите плакарот! Нашите чанти за вакум-заптивки за заштеда на простор се идеално решение за додавање повеќе простор за складирање во вашите гардероби, плакари, гаражи, подруми, мансарди и куфери. Избегнувајте користење пластични канти со капаци или гломазна торба за складирање. Наместо тоа, користете ги овие вреќи за складирање што се надувуваат. НАЈДОБРА ТОРБА ЗА ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР НА ПАЗАРОТ! Вакуумските кеси за складирање со заштеда на простор се тешки, издржливи, отпорни на пункција и еднократно! Без разлика дали ги користите вакуумските кеси како подвижни материјали за да ги намалите утешителот, ќебето, постелнината, јорганот, горниот дел од душекот, перницата, тепихот или облеката, овие големи вреќи со вакуумски запечатувачи ќе штитат одново и одново!. ХЕРМЕТИЧКИ ПОДОЛГО НАСПРОТИ ДРУГИ КЕСИ! Го истиснува секој малку воздух од вреќата! Уникатната двојна заптивка и турбо вентилот со тројна заптивка се дизајнирани да ја извадат секоја унца воздух од вреќата во процесот на вшмукување и ништо не се враќа! Други вакумски вреќи го пуштаат воздухот назад и ја поразуваат целта. ВКЛУЧЕНИ СЕ 10 ПРЕМИУМ ВАКУУМСКИ КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ! Содржи 4 средни кеси (28 х 20 инчи), 3 големи (24 х 32), 3 џамбо (40 х 30). Може да се користи за голем број на предмети! Чувајте ја облеката, палтата, јорганот, чаршафите, крпите, ќебињата и многу повеќе! 80% повеќе простор од другите кеси на пазарот!. ВКЛУЧЕНА ЕЛЕКТРИЧНА ПУМПА! Избегнувајте рачна пумпа!.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата