• Со попуст
  • Неодамнешно
Рачен Вентилатор, 8,3 Во Должина Вентилатор За Преклопување Хартија, Рачен Вентилатор За Жени Што Се Преклопуваат, Рачен Вентилатор Во Кинески Стил За Косплеј Свадб?

Рачен Вентилатор, 8,3 Во Должина Вентилатор За Преклопување Хартија, Рачен Вентилатор За Жени Што Се Преклопуваат, Рачен Вентилатор

 
DEN 128.00

Количината на стоката
Това е достапна

ПРЕМИУМ РАЧЕН ВЕНТИЛАТОР : рачниот вентилатор што се преклопува е изработен од висококвалитетен хартиен материјал, првокласни бамбусови ребра и ресни, што е безбедно, издржливо и елегантно Непречено отворање и затворање. ПРЕНОСЛИВ ВЕНТИЛАТОР за ПРЕКЛОПУВАЊЕ : со преклопување до должина од 8,3 инчи и отворање до 15 инчи, рачниот вентилатор е погоден за носење во чантата, чантата или торбата за пазарење кога е затворена. Погодно за жените или мажот да го однесат насекаде. РАЗЛИЧНИ БОИ : Нашиот вентилатор за преклопување вклучува 4 бои : Сива, сина, виолетова и розова. Тие се толку убави и имаат различни модели. Можете да го изберете оној што ви се допаѓа. ШИРОКО ПРИМЕНА : рачниот вентилатор не е погоден само за одржување на ладно за вас во жешкиот летен ден, туку е совршен и за украси на домот, танцување, сценски настапи, невестински реквизити, свадба, црква, рејв забави настани, училишна активност, чајна забава, концерти, костими, косплеј, диско, активност за градење тим, карневал и така натаму. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : со уникатни дезени и нежна реси, вентилаторот за преклопување прифаќа шуплив дизајн на дното, претставувајќи елегантен изглед и класичен стил. ПРЕМИУМ РАЧЕН ВЕНТИЛАТОР : рачниот вентилатор што се преклопува е изработен од висококвалитетен хартиен материјал, првокласни бамбусови ребра и ресни, што е безбедно, издржливо и елегантно. Непречено отворање и затворање. ПРЕНОСЛИВ ВЕНТИЛАТОР за ПРЕКЛОПУВАЊЕ : со преклопување до должина од 8,3 инчи и отворање до 15 инчи, рачниот вентилатор е погоден за носење во чантата, чантата или торбата за пазарење кога е затворена. Погодно за жените или мажот да го однесат насекаде. РАЗЛИЧНИ БОИ : Нашиот вентилатор за преклопување вклучува 4 бои : Сива, сина, виолетова и розова. Тие се толку убави и имаат различни модели. Можете да го изберете оној што ви се допаѓа. ШИРОКО ПРИМЕНА : рачниот вентилатор не е погоден само за одржување на ладно за вас во жешкиот летен ден, туку е совршен и за украси на домот, танцување, сценски настапи, невестински реквизити, свадба, црква, рејв забави настани, училишна активност, чајна забава, концерти, костими, косплеј, диско, активност за градење тим, карневал и така натаму.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Paper
Color:
Gray, Blue, Purple, Pink (optional)
Length:
Approx. 21cm / 8.3in
Unfold Diameter:
Approx. 38cm / 15in
Package list:
1 * Folding Fan:
Note:
1. Wood fan, please keep it safe.:
2. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.4.Please note that the handle pattern of the product is shipped randomly ,and make sure you will not mind before ordering. :

Слични производи во категоријата