• Со попуст
  • Неодамнешно
Arcemain 20 Парчиња Силиконска Мини Четка За Усни, Силиконски Апликатор За Кармин Стапчиња Силиконски Апликатор За Шминка Силиконска Четка За Шминка За Сјај За Усни, Ма?

Arcemain 20 Парчиња Силиконска Мини Четка За Усни, Силиконски Апликатор За Кармин Стапчиња Силиконски Апликатор За Шминка Силиконска Четка

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

Вклучен пакет : ќе добиете 20 парчиња силиконски апликатори за шминка во 4 бои, 5 парчиња од секоја боја Материјал : овие силиконски четки за усни се направени со силикон и пластика. тие се исто така меки и удобни за вашата кожа. Одличен Ефект На Шминка : силиконските четки за кармин ви помагаат рамномерно да нанесете кармин и да им дадете на усните поцелосна, порамномерна боја. одлични се и за нанесување друга течна козметика. Лесно За Чистење И Складирање : оваа силиконска четка за усни само исплакнете со вода за да ја исчистите. неговата компактна големина од 0,27 х 1,96 ин го прави погоден за носење и складирање. Широка Примена : апликаторите за силиконски сјај за усни може да се користат за други видови шминка, како што се забави, салони, па дури и дома. тие се поелегантен начин за нанесување шминка и се совршени за секоја пригода. Карактеристики : 1. Четките за усни изработени од висококвалитетен силиконски материјал се и меки и издржливи. тие ќе ви донесат радосноискуство доколку се користат правилно и разумно. Апликаторите за кармини се мали и лесни за носење, што ги прави совршени за допири во движење.


Клучни карактеристики

Silicone Makeup Brushes Material:
silicone, plasticSilicone Lip Brush Size

Слични производи во категоријата