• Со попуст
  • Неодамнешно
Заштита на рамената на рамото за време на загревањето на терапијата за само-загревање, Заштита на спонтано греење на масажерот за греење Поддржувач на рамото на ра?

Заштита на рамената на рамото за време на загревањето на терапијата за само-загревање, Заштита на спонтано греење на масажерот

 
DEN 2088.96

Количината на стоката
Това е достапна

Подлога за само-загревање дизајнирана за рамо Високо еластичен појас, добра еластичност, удобно за носење, цврста адхезија и иста форма. Може ефикасно да ја подобри циркулацијата на крвта, да промовира метаболизам, да ги расчисти меридијаните, да го подобри имунитетот. Погоден за хипертермија, болка во рамото, болка во зглобовите и други симптоми на хипертермија. Лесен за употреба, дискретно, може да се користи насекаде, во секое време безбедно и удобност. Подлога за само-загревање дизајнирана за рамо. Високо еластичен појас, добра еластичност, удобно за носење, цврста адхезија и иста форма. Може ефикасно да ја подобри циркулацијата на крвта, да промовира метаболизам, да ги расчисти меридијаните, да го подобри имунитетот. Погоден за хипертермија, болка во рамото, болка во зглобовите и други симптоми на хипертермија. Лесен за употреба, дискретно, може да се користи насекаде, во секое време безбедно и удобност. Подлогата за само-загревање дизајнирана за еластичен појас на рамената, добра еластичност, удобно за носење, цврста адхезија и иста форма. Други хипертермија симптомите на употреба, дискретно, можат да се користат насекаде, во секое време безбедно и удобност : надворешен слој : супер мека само-лепетка, лесна за вклучување / исклучување (прилагодлива големина) Материјал : Полиестер + Турамалинезиза : M : 42 CML : 45 CMXL : 48cm Recmented 1-2 часа на Day Note : Поради различниот монитор и светлосниот ефект, вистинската боја на предметот може да биде малку поразлична од бојата прикажана на сликите.


Клучни карактеристики

Outer layer:
super soft self-adhesive cloth, easy to turn on / off (adjustable size)
Material:
Polyester + Tourmaline
Size:
M:
42cm
L:
45cm
XL:
48cm
Recommended 1-2 hours a day:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Quantity :
1 PCS
Easily get perfect confident posture - start standing, sitting much straighter. :

Слични производи во категоријата