• Со попуст
  • Неодамнешно
Кујна керамички Чинии За Вечера, Чинија За Сервирање Порцелан Од 8 Инчи За Салата, Комплет Чинии За Тестенини За Десерт Пица Стек, Машина За Миење Садови и Микробран?

Кујна керамички Чинии За Вечера, Чинија За Сервирање Порцелан Од 8 Инчи За Салата, Комплет Чинии За Тестенини За Десерт Пица Стек, Машина За Миење

 
DEN 511.84

Количината на стоката
Това е достапна

①ДОСТАПНИ ПОВЕЌЕ БОИ дали сеуште сте вознемирени со купување на многу плочи поставени поради различни бои? Нашите керамички плочи имаат 6 различни бои за да ги максимизираат вашите потреби за појавување на различни јадења Совршен за стек, сендвич, тестенини, салати итн. Тие можат да се користат како неопходни садови за појадок, ручек, закуски или лесна вечера. ●ДИЗАЈН НА БОЈА НА ГРАДИЕНТ● Секоја чинија за вечера е дизајнирана во различна боја, боја на спирален градиент со црни точки. Уникатните бои и дезени го облекуваат секој оброк, додаваат многу боја на масата. Чинијата за вечера е со димензии 8 x 0,9 инчи (Dia x H) и има малку закривени рабови за да обезбеди подобро држење и да не истечат сосот и сосовите. ●ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ и ЦВРСТА q плочите за салата се направени од висококвалитетна керамика и се пукаат на висока температура, без олово и нетоксични и поцврсти, безбедни за употреба. Ние не треба да се грижиме за избледување или штетни остатоци во нашиот живот. ①ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР И ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ. рамниот дизајн ги прави лесно да се натрупуваат, не само што се одлични за употреба на решетки за одвод на кујна, туку и заземаат помалку простор во шкафот, ја прават вашата кујна поуредена. Мазната застаклена завршница го олеснува чистењето, а микробрановата печка, рерната, машината за миење садови и замрзнувачот се безбедни.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата