• Со попуст
  • Неодамнешно
НАСМЕВКА СО НАСМЕВКА - 2 Пакувања Кеси За Леб За Да Го Одржите Лебот Свеж, Кеси За Леб Со Патент За Повеќекратна Употреба За Домашен Леб, Торба За Складирање Леб Во За?

НАСМЕВКА СО НАСМЕВКА - 2 Пакувања Кеси За Леб За Да Го Одржите Лебот Свеж, Кеси За Леб Со Патент За Повеќекратна Употреба За Домашен

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

РПЕТ (Рециклирани Полиестерски Материјали) СУШТИНСКИ КЕСИ за ПЕКАРОТ : дали сте пекар? Не гледајте понатаму, НАСМЕВКА СО НАСМЕВКА кесите за леб за повеќекратна употреба со патент се неопходни во вашата кујна! Тие го чуваат вашиот домашен леб толку убаво мек и свеж. Донеси ги тука сега. ?ЧУВАЈТЕ ГО ЛЕБОТ ЗАМРЗНАТ ВО ТОПЛО време : Ставете леб во вреќа откако целосно ќе се излади. И безбедно е да се чува лебот замрзнат во топло време. Оваа Кеса за Леб штити од изгореници во замрзнувач, а замрзнатиот леб може да се чува околу три месеци. ТОЧКА ОД ЦИКЛУСОТ : Збогувајте се со некогаш користените пластични кеси и поздравете ги нашите Кеси за Леб За Повеќекратна Употреба. Оваа торба Е ПРИЈАТЕЛСКА за ПРИРОДАТА изработена од ткаенина за рециклирање пластични шишиња. Чувајте го вашиот свеж домашен леб без да се грижите дали ќе и наштетите на нашата планета. ЧУВАЈТЕ ГО ЛЕБОТ ПОСВЕЖ со ДВОЈНА БРАВА : тоа е торба со поставата На Одделение За Храна. За разлика од другите кеси, користете двојна брава. Користете ја првата брава со патент, а втората брава со тока за да го одржите лебот посвеж. ВКЛУЧЕНИ СЕ ГОЛЕМИ ДИМЕНЗИИ 2 БОИ ТОРБА ЗА ЛЕБ : ние нудиме и слонова коска и сини сиви кеси.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата