• Со попуст
  • Неодамнешно
Хексагонална сечила филето за напојување со алатка за мелница за резба на дрво, мелница за мелница, хексагонална сечила, филето за напојување со мелница за резба, м?

Хексагонална сечила филето за напојување со алатка за мелница за резба на дрво, мелница за мелница, хексагонална сечила, филето

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

☆ Алатка за резба на дрво со високи перформанси, прицврстување на мелница за агол ☆ Погодно за меленици за агол, меленици за раце, итн., И лесен за инсталирање. ☆ Лесен за употреба и лесен за работа, овозможувајќи отстранување на мали или големи количини на материјал. ☆ 6 глави даваат мазно и контролирано дејство за сечење и резба за да ги зголемите перформансите на сечење. ☆ За сите видови на меки и тврди дрва, обработка на дрво, резба од дрво, резба на корен, полирање на чајни садови, маси за кафе, итн. ☆ Алатка за резба на дрво со високи перформанси, прицврстување на мелница за агол. ☆ Погодно за меленици за агол, меленици за раце, итн., И лесен за инсталирање. ☆ Лесен за употреба и лесен за работа, овозможувајќи отстранување на мали или големи количини на материјал. ☆ 6 глави даваат мазно и контролирано дејство за сечење и резба за да ги зголемите перформансите на сечење. ☆ За сите видови на меки и тврди дрва, обработка на дрво, резба од дрво, резба на корен, полирање на чајни садови, масички за кафе, итн. Карактеристики : алатка за резба на дрво со високи перформанси, прицврстување на мелница за агол.


Клучни карактеристики

Material:
Carbon steel
Diameter:
100mm/90mm/85mm/75mm
Arbor:
5/8 (16mm)
Fits For:
Angle Grinder
Uses:
sanding the plane, grinding the arc
Scope of application:
metal wood products, polishing, etc.
Package included:
1 x Angle Grinder Hexagonal Blade:

Слични производи во категоријата