• Со попуст
  • Неодамнешно
BESPORTBLE 4pcs Тежок Тренер За Зајакнување На Рацете Анти-Лизгање Челик Лизгање Прст Не Вежбач Обука Спортисти Фитнес Држачи Метал Зафат Кревачи На Тегови Вежбачи Подла?

BESPORTBLE 4pcs Тежок Тренер За Зајакнување На Рацете Анти-Лизгање Челик Лизгање Прст Не Вежбач Обука Спортисти Фитнес Држачи Метал Зафат

 
DEN 188.00

Количината на стоката
Това е достапна

Јачина На зафат : Одлично За секој што сака да ја подобри силата на рацете, нашиот зајакнувач за држење е за алпинисти, кревачи на тегови, спортисти со вкрстено вклопување и многу повеќе Јачина на држење на рацете : дизајн на рачка Што не се лизга за лесен и удобен за држење. Опрема За Вежбање раце : Ако сакате да развиете сериозна сила на рацете за, или само сакате да ги импресионирате вашите пријатели, тогаш тешките држачи за раце се совршен избор за вас!. Малата надворешност, погодна за носење, може да вежба во секое време. Метал Зафат Челик Држачи Прст Издржливост Тренер Тешка Сила Вежба За Обука Алатки за Фитнес. Пакет Листа 2 Зафат Челик Стоки Опис зафат сила-Материјал : Силиконски И Пролет Челик.јачина на држење на раката-Големина : 9.опрема за вежбање раце - дизајн на рачка Што не се лизга за лесно и удобно за држење.- Серијата за држење за раце со тешки рачки беше развиена за спортисти кои сакаат да го подигнат тренингот на својата сила на држење на следното ниво. Ако сакате да развиете сериозна сила и овие рачки за раце се тука да помогнат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата