• Со попуст
  • Неодамнешно
ОПЕРТИТАККС КОНЕКЦИЈА НА КЛУЧНИК КЛУЧНИ КЛУЧНИ КЛУЧНИ РИНГ СТАПЛЕРИ ЗА ДЕЛОВНИЦИТЕ НА ТЕБОТНИЦИТЕ КЛУЧНИЦИ ЗА КОАРКИ КЛУЧНИЦИ МАЛИ СТАПЛЕРИ СТАПЛЕРСКИ МАШИНИЦИ ?

ОПЕРТИТАККС КОНЕКЦИЈА НА КЛУЧНИК КЛУЧНИ КЛУЧНИ КЛУЧНИ РИНГ СТАПЛЕРИ ЗА ДЕЛОВНИЦИТЕ НА ТЕБОТНИЦИТЕ КЛУЧНИЦИ ЗА КОАРКИ КЛУЧНИЦИ

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Приврзоци за автомобили : Може ли да заокружи многу листови хартија заедно, кои ви заштедуваат многу време и труд Brother Keychain : Производот е исклучително изработен и бојата не е лесна за опаѓање. Чармови за приврзоци за торби : Со заменливиот дизајн на игли за шиење, можете да го користите овој степлер за некое време. Мал степлер : Може да ви помогне лесно да врзувате лабава хартија заедно, заштедувајќи време и напор. Главна замена : мала големина, мала тежина, лесна за употреба и носење и нема да зафаќа премногу простор. Приврзоци за автомобили : Може ли да заокружи многу листови хартија заедно, кои ви заштедуваат многу време и труд. Brother Keychain : Производот е исклучително изработен и бојата не е лесна за опаѓање. Чармови за приврзоци за торби : Со заменливиот дизајн на игли за шиење, можете да го користите овој степлер за некое време. Мал степлер : Може да ви помогне лесно да врзувате лабава хартија заедно, заштедувајќи време и напор. Главна замена : мала големина, мала тежина, лесна за употреба и носење и нема да зафаќа премногу простор. Список на пакети 1 x кутија со игли за шиење 4 x Staplers Карактеристики -Материјал : Пластичен, метал извршен спојлер -боја : виолетова, зелена, розова, бела студентска стискач -овој степлер е погодно за чување и носење, за да ви помогне да ја засилите брзо украсната хартија сврзувачки елементи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата