• Со попуст
  • Неодамнешно
Електричен вентилатор, прилагодлив вентилатор природно и удобно лесна употреба мала и преносна за висечки врат без - сечило електричен вентилатор за домашно отвор

Електричен вентилатор, прилагодлив вентилатор природно и удобно лесна употреба мала и преносна за висечки врат без - сечило електричен вентилатор

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Интимен дизајн на лента, телото е опремено со лента, која може да се земе или обеси за лесна употреба при излегување и фотографирање Интимен дизајн на лента, телото е опремено со лента, која може да се земе или обеси за лесна употреба при излегување и фотографирање. Ветер со широк агол, природен и удобен, иновативен ветер со широк агол, дува директно на лицето, топлото лето носи ладност. Мал и преносен, лесен мини вентилатор може да се користи за виси на вратот при патување, и лесно е да се носи цел ден. Прилагодливо вентилатор, прилагодување на ветерот со три брзини може да се вклучи по волја, мек ветер, ладен ветер, може да се избере силен ветер. Долг век на траење на батеријата, мал вентилатор, голема енергија, долго траење на батеријата, изградена - во батерија со висок капацитет од 1200m Ah, почнуваат да се користат со полнење. Интимен дизајн на лента, телото е опремено со лента, која може да се земе или обеси за лесна употреба при излегување и фотографирање. Ветер со широк агол, природен и удобен, иновативен ветер со широк агол, дува директно на лицето, топлото лето носи ладност. Прилагодливо вентилатор, прилагодување на ветерот со три брзини може да се вклучи по волја, мек ветер, ладен ветер, може да се избере силен ветер. Мал и преносен, лесен мини вентилатор може да се користи за виси на вратот при патување, а лесно е да се носи цел ден. Долг век на траење на батеријата, мал вентилатор, голема енергија, долго траење на батеријата, изградена - во батерија со висок капацитет од 1200m Ah, започнете да ја користите со полнење.


Клучни карактеристики

Item Type:
Fan
Material:
ABS+Silicone
Weight:
Approx. 155g / 5.5oz
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
1-3W
Battery:
Polymer Lithium Battery 1200mAh (included)
Use Time:
About 2-7 Hours
How to Use:
Click the switch once to switch to the first gear, click the switch twice to the second gear, click the switch three times to switch to the third gear, and click switch four times then turn off.:
Package List:
1 x Electric Fan:
1 x Manual:
1 x USB Data Cable :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата